Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

I fixed it, but for anyone else that might have the same problem. there are ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Media Section Not working!!

    Advertisement



    I fixed it, but for anyone else that might have the same problem. there are links in this post that can help.

    none of my media would show up or play.




    edit: it seems as if i have to update my OS. Wen i tried updating it, my Pearls light would turn red and then reboot.. and that would mess up the whole thing! why is this happening?!?!?!
    Last edited by bonelafide; 07-10-2007 at 10:14 PM.

  2. #2
    Ranz's Avatar
    Ranz no está en línea Stack level 7
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    3,614

    Re: Media Section Not working!!

    welcome and good luck! Updating the OS will usually do the trick!

  3. #3
    rhj5002's Avatar
    rhj5002 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1

    Re: Media Section Not working!!

    Can you tell me what was wrong with your media section because im also having a problem and so far no one can tell me whats wrong.
    thank you!

  4. #4
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Media Section Not working!!

    Quote Originally Posted by rhj5002
    Can you tell me what was wrong with your media section because im also having a problem and so far no one can tell me whats wrong.
    thank you!
    Can you provide more details? What is the problem you are having?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  5. #5
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    ok so sadly, when i tried updating my OS. When it got to the part that read. "conntecting to device ROM" my Blackberry light would turn read and then reboot!

  6. #6
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    bonelafide.. what OS are you running?
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  7. #7
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    V4.2.0.73 is what im seeing in the "about" section of the phone.

  8. #8
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    try upgrading to the .96 or the .101 OS..

    if this is the first time that you will upgrade your OS
    follow this..

    http://blackberryforums.pinstack.com...rade_your.html
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  9. #9
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    ok, is there a place where i can get the .101 or .96 from here? ill look now.

    but i get that "Uncaught exception:Applicationregistry.waitFor(0xac3ae76427 d17f19) timeout."
    that desktop manager thing deleted somefiles, i thought it was soppose to do that, until i noticed things where not working right.

  10. #10
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    wait! i did try and upgrade to the .101 but everytime it would get to the part where it has to connected to device ROM or something like that... my pearl cuts off!

    do you think if i wipe the pearl and then try it, maybe it would work?

  11. #11
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    you can get the .101 from the pearl forums (8100) on the top right hand.

    usually i dont wipe my pearl when i upgrade. did you install the .101 OS on the computer and erase the vendor file?
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  12. #12
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    yes i did all that, I deleted the Vender file, connected my Pearl, Opened the DM, It reconized a new version, so then i went through and did the backup thing, and right after it got done backing up and gets to the "Connecting to ROM" my pearl would turn off (the light would go red) then start to reboot, and it would say that there was an error or something during the update.

    i was thinking, maybe i should wipe it (i got this from someone and it has their emails and a bunch of other stuff on it too), then try it?

  13. #13
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    try wiping the device then, you need javaloader, if you do a search here, you will be able to find it.

    found it!

    http://blackberryforums.pinstack.com...ds/links/5/452
    Last edited by SeRViiCiiO; 07-10-2007 at 01:11 PM.
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  14. #14
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    so your saying i need that javaloader to wipe it?

  15. #15
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    yea just click on the link, download it, install it, and when you open it, is going to ask what you want to do, if im not mistaken is option 5, wipe..

    or if you do it by the books,
    after you move the javaloader to the C:\ on your computer
    open the command prompt, and type
    C:\javaloader.exe -usb wipe
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •