Results 1 to 10 of 10

i have a 2gb card in my 8100, it shows the memory on the card ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    gopeder99's Avatar
    gopeder99 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    23

    Media Card Not showing up

    Advertisement



    i have a 2gb card in my 8100, it shows the memory on the card and everything, i have mass storage on and everything, i tried it on and on prompt but when i connect it it dosnt ask to use mass storage mode, and it dosnt show up on roxio

  2. #2
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    Is media card support set to on?~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    gopeder99's Avatar
    gopeder99 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    23
    yes i turned that on on the phone

  4. #4
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    maybe a stupid question but did you format the card?

  5. #5
    jqrose's Avatar
    jqrose no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    24184267
    Posts
    4

    Arrow

    is there a limit of how much the SD memory card could store?

  6. #6
    RayZ's Avatar
    RayZ no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,573
    Quote Originally Posted by jqrose View Post
    is there a limit of how much the SD memory card could store?
    Yes, it depends on the size of the card, some are 512mb and others are up to 8gig. You need to make sure that your OS will support the size of the card. If it's over 2gig then the OS might not support it, you might need to upgrade to a newer OS. Any questions just ask

  7. #7
    PapaMag's Avatar
    PapaMag no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Nadda
    Posts
    5,722
    2 gig is the max on 8100's I believe

  8. #8
    PapaMag's Avatar
    PapaMag no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Nadda
    Posts
    5,722
    I had one in and dropped my phone and its never worked since

  9. #9
    gopeder99's Avatar
    gopeder99 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    23
    its a 2 gig card, ive used it in 2 other phones and it worked fine. i formatted the card, installed the card, uninstalled it and everything.. the card shows up in the phone, but not the computer?

  10. #10
    hard2say's Avatar
    hard2say no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    5
    With most micro-SD cards, you get an adapter to use the card as a standard SD card. If you have a standard SD reader on your PC, yet it that way. Under "My Computer" it will show up as "BLACKBERRY

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •