Results 1 to 5 of 5

Has anyone been able to get the MDS runtime to install and activate on the ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    mbisignani's Avatar
    mbisignani no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1

    MDS Runtime

    Advertisement



    Has anyone been able to get the MDS runtime to install and activate on the pearl device ?

  2. #2
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    BUMP

    Sure someone out there has...Whats ur problem with it?

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  4. #4
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    mbisignani, Welcome to PinStack.

    What exactly, are you trying to do? Is this a problem with browsing on your company Intranet?

    Let us know if there is anything else we can do to help with this problem or your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  5. #5
    stackapack's Avatar
    stackapack no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2

    Re: MDS Runtime

    Hope I'm posting in the right forum thread.

    We've recently begun rolling out some 8800's to our firm of roughly 130 blackberries. Unfortunately, MDS has been a real issue on these new units. We are running BES 4.1.2.25 on exchange 2003. Most of our users have MDS on an 8700 hand held version 4.1 and MDS 1.1.0.

    From what I've gathered from reading some posts and Blackberry, the 8800 only comes with MDS 1.1.1. And this version can only function with BES 4.1.3 or higher and hand-helds running 4.2.1 or higher.

    Has anyone encountered this and know a good way to upgrade? I.e. If we upgrade the servers, do the 8700 running 4.1 hand-held and MDS version 1.1.0 lose connectivity? Not a lot of answer coming from RIM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •