Results 1 to 8 of 8

Using my 8100 with a Global Sat BT 359 and mapquest navigator. The program finds ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Faolan's Avatar
    Faolan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13

    mapquest nav won't pan

    Advertisement



    Using my 8100 with a Global Sat BT 359 and mapquest navigator. The program finds the sats just fine, locates my position, routes properly, but as I start driving, the map stays static, and the voice prompts end after the initial announcing of a complete route, and the first direction e.g. "prepare to turn right".

    Am I missing something?

  2. #2
    ktorres1120's Avatar
    ktorres1120 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    505

    Re: mapquest nav won't pan

    Ooh, not too familiar with the navi function but hopefully someone will be along shortly to help. Bump for some help!

  3. #3
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: mapquest nav won't pan

    I'm not familiar with Mapquest. So I can't be of help along those lines.

    Have your tried google maps? I also believe Infospace has GPS also.

  4. #4
    Faolan's Avatar
    Faolan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13

    Re: mapquest nav won't pan

    I've been using Google maps quite a bit, and it works well with my GPS receiver, but if you go off line, or get re-routed for a detour, etc. it does not automatically re-route your map. I also want to have audible turn by turn navigation, and when I travel for business, the points of interest are quite helpful. But lord knows I don't want to pay for it.

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: mapquest nav won't pan

    Hopefully someone who uses mapquest will come along.

  6. #6
    Faolan's Avatar
    Faolan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13

    Re: mapquest nav won't pan

    I hope so. I've tried everything that I can think of and viewed the online users manual.

    I'm hoping it's just an ID10-T error.

  7. #7
    jlovingit's Avatar
    jlovingit no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: mapquest nav won't pan

    Which version of MQ Nav did you download?

  8. #8
    Faolan's Avatar
    Faolan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13

    Re: mapquest nav won't pan

    It was for the Blackberry 7130e on the Sprint network even though I have an 8100 on T-Mobile. I was following the directions from another post.

    It's puzzling because if I enter a starting and ending point under the Navigate option, it will route it, and I have viewed the route details, etc. But when I begin to move, nothing happens. And if I go to the Find option and ask it to find my location, it does, shows the map and when I move, the icon moves, but the map stays static.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •