Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

...For one of my yahoo accounts anyway. I have 2 (one for work,the other for ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    No longer able to access yahoo email via PUSH

    Advertisement



    ...For one of my yahoo accounts anyway. I have 2 (one for work,the other for personal) and the personal got the following message:

    ***This email account is no longer accessible by your BlackBerry handheld. This issue is likely caused by a recent change to the password used to access this account.

    To resume receiving email from this address, login to your BlackBerry Internet Service account and verify the password is correct for this email account.***

    I have not changed my pw so that can't be the problem. I signed on via yahoo.com and my pw was intact. I checked my info in my bb email setup and again the info is correct but it still says it could not process or verify and that there was an error. The bb guide was not useful as it only suggested I check my user info was correct. Help!

  2. #2
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    ~via BB (wap.pinstack.com)~btw I searched the board and found nothing like my problem...

  3. #3
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    DrSuha, you may want to try going in to "Set up Internet Email" and delete the address you were having trouble with, cold reboot, and then add it back in again to see if that works.

  4. #4
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Still saying the same thing.

    ***An error occurred during e-mail account validation. Please check your information and try again. If the error persists please contact your e-mail account provider.***

    No way will yahoo help me. And why is it only this acct?

  5. #5
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    I had that issue a while back with several AOL emails. I waited a few days, tried my fix in the last thread and it worked. How long have this been happending for?

  6. #6
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    For about 5 hours. So I should just wait it out until the weekend and then see if it goes back to normal?

  7. #7
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    I would give it at least 24 hours then try the fix again. Let us know if it remains.

  8. #8
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    I will. Thanks again for your help!

  9. #9
    hknamja917's Avatar
    hknamja917 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    11

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    i just had the same problem today and i just went to the "set up internet email" option and validated my email account.

  10. #10
    tmiguel10's Avatar
    tmiguel10 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    21

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    Having yahoo issues too-

  11. #11
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    Quote Originally Posted by hknamja917
    i just had the same problem today and i just went to the "set up internet email" option and validated my email account.
    Really? At least I know it's not just me. But I haven't had the good fortune to get it back up yet...maybe by the weekend? I'm already starting to get texts from people asking why I am ignoring them.....

  12. #12
    layand's Avatar
    layand no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    32B7681C
    Posts
    4

    Re: No longer able to access yahoo email via PUSH

    Is your yahoo mail a free account or is it a mail plus or business mail account? If it is the free account, you have to access it through Y! to go (yahoo for mobile) Business Mail and Mail Plus will push through.

  13. #13
    m82492's Avatar
    m82492 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by layand View Post
    Is your yahoo mail a free account or is it a mail plus or business mail account? If it is the free account, you have to access it through Y! to go (yahoo for mobile) Business Mail and Mail Plus will push through.
    It's a free account through Yahoo but it worked flawlessly for 2 weeks. If I need a paid account wouldn't it have rejected me when I set it up?

  14. #14
    m82492's Avatar
    m82492 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    I deleted all accounts on the handheld. Turned in off and back on. Then added all accounts back in. Seems to be coming through fine now. I'd be interested in knowing if Yahoo free accounts are just giving me a free trial here or do they really push? They seemed to work fine to this point

  15. #15
    GeeMrScience's Avatar
    GeeMrScience no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by m82492 View Post
    I deleted all accounts on the handheld. Turned in off and back on. Then added all accounts back in. Seems to be coming through fine now. I'd be interested in knowing if Yahoo free accounts are just giving me a free trial here or do they really push? They seemed to work fine to this point
    Well, you already answered what I was going to tell you. Same thing happened to one of my addy's, had to delete it and re add it back in to get it working.
    Been working without an issue for awhile now... Glad to hear it worked out for you
    King illegal forest to pig wild kill in it a is!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •