Results 1 to 9 of 9

at the top of the screen it says "Data connection refused" what is this and ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25

    just being picky :P

    Advertisement



    at the top of the screen it says "Data connection refused" what is this and how can i make it go away?

  2. #2
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  3. #3
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    i have 4 bars on my service thingy, and i have rebooted many times :/ would that have to do with my service provider? im still on the service i had prior to this phone which was just a basic phone, not all spiffy like this one

  4. #4
    williamlc21's Avatar
    williamlc21 no está en línea Stack Lead
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    653
    do you have a data plan
    "I'm the best there is. And even if you beat me, I'm still the best." -Fast Eddie Felson(The Hustler)

  5. #5
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    nope. dont tell me i have to get one in order to get rid of that line of text...its always there :/

  6. #6
    williamlc21's Avatar
    williamlc21 no está en línea Stack Lead
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    653
    sorry, but thats usually the case
    "I'm the best there is. And even if you beat me, I'm still the best." -Fast Eddie Felson(The Hustler)

  7. #7
    absolved's Avatar
    absolved no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    295
    Can just go to Options > Network > Data services and turn it off?

  8. #8
    jhowle's Avatar
    jhowle no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3115EE05
    Posts
    525
    maybe someone should post a paragraph on what you should have as far as phone, data, and text plans with blackberries and also add what you will see if you don't have one of them ie like this thread. this is like 5th thread i have seen in the last 2 weeks about this very topic.

  9. #9
    tmag2005's Avatar
    tmag2005 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    250d3c8f
    Posts
    126
    If you dont have a BB plan i dont think you have the option of turning Data Services Off when you go itnto Options...so you maybe stuck with the text....obviously the easy solution is to get the BB Plan...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •