Results 1 to 11 of 11

Does anyone with the BB 8100 have a at&t symbol instead of cingular? my dad's ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    salty1224's Avatar
    salty1224 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    28

    just a thought?

    Advertisement



    Does anyone with the BB 8100 have a at&t symbol instead of cingular?

    my dad's and sisters phone swiched to at&t a while ago and it looks alot nicer, would i have to update?



    -Thanx

  2. #2
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: just a thought?

    salty, this sounds to me like a carrier issue. not sure you can update/upgrade anything to fix this, but i'm not a cingular customer. i doubt resending service books would do anything for you, but you could try that.

    what OS are you running?

  3. #3
    GotPearl?'s Avatar
    GotPearl? no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,168

    Re: just a thought?

    Yeah i didn't update or anything and it just came on my phone
    one day

  4. #4
    psi chick's Avatar
    psi chick no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    465

    Re: just a thought?

    they're in the middle of the switch from cingular to at&t. you don't do anything, one day you'll wake up and it will say at&t.

  5. #5
    abcomputin's Avatar
    abcomputin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    108

    Re: just a thought?

    You could update the OS and choose the at&t theme.

  6. #6
    psi chick's Avatar
    psi chick no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    465

    Re: just a thought?

    changing the theme isn't going to change the carrier name

  7. #7
    abcomputin's Avatar
    abcomputin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    108

    Re: just a thought?

    True, it won't change it, but it will add at&t above it. That might be enough to satisfy salty.

  8. #8
    salty1224's Avatar
    salty1224 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    28

    Re: just a thought?

    Quote Originally Posted by abcomputin
    True, it won't change it, but it will add at&t above it. That might be enough to satisfy salty.
    ohh, yeah i just did that... its just a logo.lol. it still says cingular...ill just wait a while =]

  9. #9
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: just a thought?

    Are you talking about the start up screen? If you are then you can't change that. It's hardwired into the device. Sorry.

  10. #10
    psi chick's Avatar
    psi chick no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    465

    Re: just a thought?

    no he's talking about the little lettering just under the date and time at the top of the screen. some cingular users now have at&t there. it's odd, my startup screen says at&t and my phone has at&t written on it, but i have cingular on the top for service lol.

  11. #11
    russcrypto's Avatar
    russcrypto no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    369

    Re: just a thought?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Mine still reads "Cingular" for my network too. I find it kind of odd that some people's phones would show the old name, while others show the new name, especially when they're in the same region/market.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •