Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Got my BB yesterday. I like it, but Im noticing a few things that are ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19

    Internet Issues

    Advertisement



    Got my BB yesterday. I like it, but Im noticing a few things that are really pissing me off.

    First: I cannot find my browser, or DL new ringtones, or chat on AIM, or GPS. I cant find anyway of getting online period. Are there some additional fees for this or a different package I needed to get??????

    Second: My software cd that came with the BB never finishes installing the drivers(or anything else). At the final steps, I always get a message reading:

    Error 1720: There is a problem with this windows installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.

    What gives?
    Last edited by minameise; 12-12-2006 at 02:58 AM.

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    first off welcome to the stacks. second do you have a bb data plan. it's needed to get web and all the cool stuff. the error I don't know someone should be along to help you soon. for that one
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19
    Thanks for the welcome. no I don't have a data plan, but I would think the browser should be included with all the preloaded software on the phone.

  4. #4
    s7umpy's Avatar
    s7umpy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23E8A20F
    Posts
    20
    The browser is included but your will only see it when your get the right package.

    With the BB you need a BB data package, not sure which provider you have but with Cingular there is a BB data package which is different from other device.

    Please give us some info. about your computer which OS you have. I would try to get all updates for your computer reboot it and try the install again. Also there is a new version of the desktop software available on the bb site. You could have a could have your windows installer package corupt from virus or anything else which has nothing to do with your CD that came with your pearl. Let us know what happened.

    Hey how many times did I say package?

  5. #5
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    you will need the data plan its 20 bucks addon. call tmo in the morning. as for the error sorry I can't help. hang tight someone will help you. maybe not tonight but soon. everyone here is very helpful. good luck and check in often. Btw I have family in st pete.
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  6. #6
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19
    I have t-mobile. Im using Windows XP sp2.

  7. #7
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    see these guys are fast. faster than me!!!!!!
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  8. #8
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    as s7 said try update then restart comp. run virus scan too
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  9. #9
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19
    Thanks guys.

  10. #10
    s7umpy's Avatar
    s7umpy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23E8A20F
    Posts
    20
    Also there is a newer version of the CD(BlackBerry desktop 4.2) here if the fixes don't work. It's about 160MB.

    https://www.blackberry.com/Downloads...E4F82F9F00E7D4

  11. #11
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    no prob when you get it fixed let us know more knowledge for all!!!!
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  12. #12
    EvolutionCSR's Avatar
    EvolutionCSR no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,711
    Quote Originally Posted by minameise
    I have t-mobile. Im using Windows XP sp2.
    As they said you need a "Blackberry Data Plan" (19.99) this is seperate from your voice(minutes) plan.

    After you add the data plan go to Options>Advanced Options>Host Routing Table>Menu>Register Now

    When you add your Data plan be aware it can tae up to 48 hours for them to provision your BB on their network(for the browser to show upand recieve all your Service Books).


  13. #13
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19
    s7, I noticed the link you gave me looks like its only for Cingular customers. I have T mobile, would it matter if I used this version?

  14. #14
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    nope it will work fine for you
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  15. #15
    minameise's Avatar
    minameise no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    19
    ahh ok.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •