Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 70 of 70

seems like us 8100 users have to wait for the good features.... BlackBerry Pearl forum

  1. #61
    knight2472000's Avatar
    knight2472000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    258

    Advertisement



    seems like us 8100 users have to wait for the good features.

  2. #62
    frisco49ers's Avatar
    frisco49ers no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2840D481
    Posts
    339
    Does the carrier affect anything with OS versions? I am on Rogers and they only have 4.2. If I upgrade will it work ok on their network?

  3. #63
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yep, you just have to remember to delete the vendor.XML file.

  4. #64
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314
    i tried installing os 4.1.0.35 today and it's not going well. weird thing is i've never had issues upgrading before now this OS is giving me grief.

    i keep getting an app error and it makes me reset.....over......and over.......and over......and over......and over again.

    please don't tell me i have to use jlcommander!

  5. #65
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    ...looks pretty bad for you.^^

  6. #66
    cmadera's Avatar
    cmadera no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    26
    i have a 8100 and i call tmobile because my problem was with the picture messages and ts of tmobile dosen't know whats they doing and wants me to repeat the master setup in 5 diferent times now i'm not able to use the phone dosen't get the host routimg table did some body know how restart to the factory status to start again.

  7. #67
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Reinstall a lower OS is what I would suggest, I think that you can do something on your phone to restore factory settings but I don't know how.

  8. #68
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372
    I updated to v4.5.0.52, and I don't see any Docs to Go? Did I hear wrong that it comes with .45 update?

  9. #69
    kaimerabellerop's Avatar
    kaimerabellerop no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1

    4.5 fully loaded with working HTML and other features

    Hi,

    Below is the link where you can download the working HTML version 4.5 for 8100 with HTML and other features working smoothly but NO video recording in order to activate the hidden wonderful themes from vendors please got C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\8100-v4.5.0.55_P2.7.0.68 and edit in notepad the file "BlackBerry.alx" and remove _vendorID for all the providers just run the desktop manager and apply the changes when it asks for upgrade. and you're done... Enjoy

    download link for updated 4.5 BB 8100 OS. http://mybbshoponline.blogspot.com/2...-os-45055.html

    Peace

    Kaimera









    Quote Originally Posted by gkast1 View Post
    If there is no HTML mail and no video camera then indeed I don't see why one
    should upgrade.

    Does anybody have an argument in defense of 4.5 ?

  10. #70
    Hard Mike's Avatar
    Hard Mike no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4

    OS 4.5.0.55 working....except.....

    All's well since I installed it. I'm enjoying all the good stuff being mentioned here.....except for.....

    I seem to have lost the "About" information; Options>About (the one that tells you what version you have loaded). When I "click" on "About", nothing happens. No biggie, but can be nagging......

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •