Page 5 of 16 FirstFirst 12345678910 ... LastLast
Results 61 to 75 of 226

djpapesh - Unless your carrier is the carrier that released the OS that you downloaded ... BlackBerry Pearl forum

  1. #61
    Spamdumpster's Avatar
    Spamdumpster no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2423c9c5
    Posts
    234

    Re: Increase available memory on the pearl

    Advertisement



    djpapesh - Unless your carrier is the carrier that released the OS that you downloaded and installed, you have to delete a file called vendor.xml. Search for it in program files/common files/research in motion -- it's in one of the subfolders, but I forget which one. The file restricts the ability to load OS's released by other carriers; deleting the file removes the restriction. If you need more info, try searching for vendor.xml and you'll find lots of threads that discuss it. Most agree that it's perfectly safe to delete the file and install an OS released by another carrier (as long as it's GSM to GSM, or CDMA to CDMA).

  2. #62
    djpapesh's Avatar
    djpapesh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5

    Re: Increase available memory on the pearl

    nope, didnt know i had to, so i should delete that file as well the same way i deleted the other ones, then run the apploader and it shoudl take it from there, thank you very much for the help

  3. #63
    djpapesh's Avatar
    djpapesh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5

    Re: Increase available memory on the pearl

    ok, yes i found it, and i am on tmobile and downloaded from cingular, i found the vendor file and deleted it and all i have to do is plug in the phone and run the app loader and it should do the trick? thanks a million

  4. #64
    laz's Avatar
    laz
    laz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    244701B4
    Posts
    435

    Re: Increase available memory on the pearl

    yo thx alot for this I can't wait to do it, great breakdown sounds like a snap to perform. mods you should make this a sticky hehe

  5. #65
    laz's Avatar
    laz
    laz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    244701B4
    Posts
    435

    Re: Increase available memory on the pearl

    hey do you know what initials are for Spanish cuz I need to keep that one as well. I'm thinking sp maybe????

  6. #66
    adelina's Avatar
    adelina no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    74

    Re: Increase available memory on the pearl

    Quote Originally Posted by laz
    hey do you know what initials are for Spanish cuz I need to keep that one as well. I'm thinking sp maybe????
    Or ES

  7. #67
    djpapesh's Avatar
    djpapesh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5

    Re: Increase available memory on the pearl

    ok, i got the new OS in and everything is working great right now, i went from having about 29mb to 46, huge difference and makes me happy, anyways, after deleting all the preloaded pics and tones, the fles still show up but everything says 0kb, not too big of a deal but was wondering if there was a way to get rid of that, thanks!!!

  8. #68
    laz's Avatar
    laz
    laz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    244701B4
    Posts
    435

    Re: Increase available memory on the pearl

    well here i go wish me luck hehe

  9. #69
    laz's Avatar
    laz
    laz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    244701B4
    Posts
    435

    Re: Increase available memory on the pearl

    ok nm a battery pull and it seems to be ok whew!!! lol hey can someone tell me how to check for free memory in mb? cuz i dont know what 22222222222bytes means lol
    Last edited by laz; 05-16-2007 at 10:59 PM.

  10. #70
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Increase available memory on the pearl

    Quote Originally Posted by laz
    ok nm a battery pull and it seems to be ok whew!!! lol hey can someone tell me how to check for free memory in mb? cuz i dont know what 22222222222bytes means lol
    just read the first two numbers and that's your mb

  11. #71
    wbackous's Avatar
    wbackous no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    23ef3971
    Posts
    3

    Re: Increase available memory on the pearl

    If you're really curious, you can put your memory available in bytes into Google. For example: my Pearl has 41762320 bytes free at the moment. If I Google for "41762320 bytes in megabytes" it tells me that I've got 39.827652 megabytes free. 1 megabyte = 1024 kilobytes = 1048576 bytes.

    More info than you ever wanted to know, I'm sure.

  12. #72
    laz's Avatar
    laz
    laz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    244701B4
    Posts
    435

    Re: Increase available memory on the pearl

    sweet thx guyz, I got 12mb free lol badass. Hey after doing this a few themes show image not available error ya know and I can't select it, any idea what i deleted that would cause this?

  13. #73
    trickgasm's Avatar
    trickgasm no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3

    Re: Increase available memory on the pearl

    sorry guys I'm a newb but I have deleted the sample video and now I still have the file name blackberry.avi with 0.00k

    how do I get rid of this?

  14. #74
    wassona's Avatar
    wassona no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2439fbe3
    Posts
    270

    Re: Increase available memory on the pearl

    Teehehe...

    Sure glad that I made a backup file of my blackberry.alx. When the phone rebooted it was crazy looking with uncaught exceptions. REINSTALL!!!

  15. #75
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Increase available memory on the pearl

    Quote Originally Posted by trickgasm
    sorry guys I'm a newb but I have deleted the sample video and now I still have the file name blackberry.avi with 0.00k

    how do I get rid of this?
    The file is actually gone, you just can't get rid of that part. The same thing will happen if you remove the sample pics and ringtones.

Page 5 of 16 FirstFirst 12345678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •