Results 1 to 7 of 7

Hello BB Experts!!!! I downloaded a new theme, the dollar 5 media player and the ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    pearl817's Avatar
    pearl817 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23F3BE93
    Posts
    13

    I need some HELP!!!

    Advertisement



    Hello BB Experts!!!! I downloaded a new theme, the dollar 5 media player and the color pearl program the other day. And I've noticed since then whenever I would get text, emails and calls the volume would be really low, even though I have my profile on normal. I tried the taking out the battery and even setting my sound option in the advance section to loud. but it still does the same thing... any advice and or suggestions??!!!

    Thnx.

  2. #2
    Ranz's Avatar
    Ranz no está en línea Stack level 7
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    3,614

    Re: I need some HELP!!!

    Welcome, i'm pretty sure some one will come along and help. I would try to remove and redownload.

  3. #3
    BenMarvin's Avatar
    BenMarvin no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    1,970

    Re: I need some HELP!!!

    I'm not familiar with the two programs you have. The theme shouldn't affect anything, but try to remove the apps one at a time and see if it goes back to normal. And check all the sections in the profile you're using. I think in the "Normal" profile, some of the alerts are set on low or off.

  4. #4
    Ranz's Avatar
    Ranz no está en línea Stack level 7
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    3,614

    Re: I need some HELP!!!

    I forgot to ask what os are u using? if its not the latest try installing the latest one from ATT. it might help with your problems, - but follow ben's advice!

  5. #5
    pearl817's Avatar
    pearl817 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23F3BE93
    Posts
    13

    Re: I need some HELP!!!

    Quote Originally Posted by delacruzin05
    I forgot to ask what os are u using? if its not the latest try installing the latest one from ATT. it might help with your problems, - but follow ben's advice!
    I'm on 4.2 OS, is that what ATT is using?? I'm with TMo. I dont know if that makes a difference.. But im reinstalling the programs again.. and keepin me fingers cross..

  6. #6
    pearl817's Avatar
    pearl817 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23F3BE93
    Posts
    13

    Re: I need some HELP!!!

    Thnx a bunch Ben!! It worked out well.. my sounds are back to normal!!

  7. #7
    Ranz's Avatar
    Ranz no está en línea Stack level 7
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    3,614

    Re: I need some HELP!!!

    way to go! good things are workin out!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •