Results 1 to 6 of 6

i have an 8110 for att and for the past couple of weeks when ever ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    ieatcrayons923's Avatar
    ieatcrayons923 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47

    i have a little problem

    Advertisement



    i have an 8110 for att and for the past couple of weeks when ever i try sending mms messages, my friend get them way later. anywhere form 30 minutes to like 4 hours later. i dont know if its the network of if its my phone. anyone know whats up?

  2. #2
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    I had the problem with MMS too (Alltel) when my daughter (Sprint) sent me one and I got it over two hours later. I tend to think it's network issues. You have a little indicator to the left of the msg: check mark when it's sent from your phone. I don't think there's an indicator to show when it's delivered (like with BBM msgs..)
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  3. #3
    animalpop's Avatar
    animalpop no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24AB300C
    Posts
    37
    it's a network thing

  4. #4
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have to agree its the network happens to me a lot with friends on carriers besides Alltel. Heck even got one friend who can't send to me at all because her carrier can't get an agreement with Alltel.~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    ieatcrayons923's Avatar
    ieatcrayons923 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47
    thanks guys

  6. #6
    TeriO's Avatar
    TeriO no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    278
    I have a similar issue w/ my phone. I am ATT and my friend is Verizon. There are often times when it just seems like our networks don't want to connect. The messages won't go through at all or they go through well after I send them. It has also happened w/ calls. It's not an every time thing, but often enough that I just don't trust it anymore.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •