Results 1 to 14 of 14

when i get an html email i see it in html without images.i have to ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673

    html email question

    Advertisement



    when i get an html email i see it in html without images.i have to click menu select "get images" then get a message"downloading internet images can expose your address.continue?"then select yes and wait for them to load.i have "download images automatically" set to yes. is this the way it works or am i doing something wrong?

  2. #2
    bayzbol44's Avatar
    bayzbol44 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    24320950
    Posts
    124
    That is the way mine is working. Not very user friendly, but so far it is better than no HTML.

  3. #3
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    I think it is that way for security purposes. It works that way on an 8320 on T-Mobile also.

    Zo

  4. #4
    duval_happiness's Avatar
    duval_happiness no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2449b097
    Posts
    194
    ~via BB (wap.pinstack.com)~mine is also that's the way it works.

  5. #5
    Mr_Carter's Avatar
    Mr_Carter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,388
    You need OS 4.5.. Once you have that you need to update your service books both from your phone and your BIS. Once you do that, you should get emails saying that they have been updated. Make sure that under email option is set to html yes. And you are good to go. Good luck. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    beejreit's Avatar
    beejreit no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35
    me too. even though i have the download images automatically setting enabled in the options menu

  7. #7
    Sam123gil's Avatar
    Sam123gil no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    A.S.K.
    Posts
    1,098
    Quote Originally Posted by Mr_Carter View Post
    You need OS 4.5.. Once you have that you need to update your service books both from your phone and your BIS. Once you do that, you should get emails saying that they have been updated. Make sure that under email option is set to html yes. And you are good to go. Good luck. ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Resent service books twice, went into options, host routing table then register now! still no images show up. also i have emails set to html yes!! So maybe it my phone or me. idk
    Last edited by jblackfish; 08-17-2008 at 12:30 PM. Reason: font color
    ~©®ĺ©kßë®®Ą~

  8. #8
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    when you click on an email,hit options>get images then you will see a prompt ...say yes them wait

  9. #9
    Sam123gil's Avatar
    Sam123gil no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    A.S.K.
    Posts
    1,098
    yes i do that, and sometimes they show uo other times they don't. my problem is hitting menu get images everytime.
    Last edited by jblackfish; 08-17-2008 at 12:45 PM. Reason: remove underline
    ~©®ĺ©kßë®®Ą~

  10. #10
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    yep...not perfect but better than before.

  11. #11
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    if empower gets to working good with 4.5 i'll probably buy it.it's about 29 bucks but i tried the trial prior to my upgrade and it was sweet.it was instant images.some other folks that had purchased it said it wasn't working properly with 4.5

  12. #12
    firegeek's Avatar
    firegeek no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    222
    Don't forget to do a battery pull after you change your settings and reset your options. Soft reset should work also. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by firegeek View Post
    Don't forget to do a battery pull after you change your settings and reset your options. Soft reset should work also. ~via BB (wap.pinstack.com)~
    are you saying html works differently than described above on your berry?

  14. #14
    Mike99PA's Avatar
    Mike99PA no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    20FBE9A8
    Posts
    69

    Thumbs up HTML Email Response

    Quote Originally Posted by catstide View Post
    when i get an html email i see it in html without images.i have to click menu select "get images" then get a message"downloading internet images can expose your address.continue?"then select yes and wait for them to load.i have "download images automatically" set to yes. is this the way it works or am i doing something wrong?
    That's pretty much how mine is working too. Seems like a pain but at least it works! I think this is just for imbedded images. Any web related link images show up fine.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •