Results 1 to 9 of 9

Hi guys, How to use browser on my 8100 BB ?!! I live in iran ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Dark Prince's Avatar
    Dark Prince no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12

    How to use Browser on my 8100 BB

    Advertisement



    Hi guys, How to use browser on my 8100 BB ?!! I live in iran and i use irancell wireless.
    Pls help me because i very need it!!!
    Sorry, my english is bad!

  2. #2
    jake.schires's Avatar
    jake.schires no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    220
    What do you mean "how to use it?" Can you find it in all your applications?

  3. #3
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    you need to have a specific plan to allow it. your service provider then will send you the service books to allow you to use the browser.

  4. #4
    Dark Prince's Avatar
    Dark Prince no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by jake.schires View Post
    What do you mean "how to use it?" Can you find it in all your applications?
    No i can't find browser in my 8100!!!

  5. #5
    Dark Prince's Avatar
    Dark Prince no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    I register at Host Routing Table in the Advanced option but no send sms to in my inbox!

  6. #6
    jake.schires's Avatar
    jake.schires no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    220
    Well you have to contact your service provider about that one. I had that problem when I first got a data plan.

  7. #7
    jake.schires's Avatar
    jake.schires no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    220
    What phone do you have? Have you tried going to the main applications and clicking show all? It could have been hidden.

  8. #8
    tanzim's Avatar
    tanzim no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    2056042F
    Posts
    45
    Are you subscribed for BlackBerry services? Having a data plan will not make you entitled to browse internet in BlackBerry. Its requires you have a special APN assigned in you SIM card.

  9. #9
    Jbee's Avatar
    Jbee no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    3047D925
    Posts
    1,859
    My sister-in-law said she didn't know how to use the browser. She just kept seeing the provider's page. I told her to click on menu (left of track ball)and select ''Go To"...enter your www. address then click track ball. -Maybe that's what you are needing to do.

    I have also lost a browser during a software update and had to do the battery pull and reconnect.
    Last edited by Jbee; 04-11-2008 at 01:16 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •