Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

cingular has a free AIM client in medianet somewhere. it uses text messaging instead of ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    Advertisement



    cingular has a free AIM client in medianet somewhere. it uses text messaging instead of data and since you have unlimited text it should be fine for you. i asked customer service when they were gonna have RIM's AIM client but they said they didnt know when RIM would make it available for cingular/at&t.

  2. #17
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    I highly suggest giving jivetalk (beejive.com) a try. The download is free for 30 days. By far the most stable I'm client I have used on the pearl. Well worth the small price if you buy it. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #18
    PearlPirate's Avatar
    PearlPirate no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    Do you HAVE to do a hard reset to get most apps to work? Because I got Ramble to work without doing a hard reset.
    Too Many Applications: The Curse of the Black Pearl

  4. #19
    Jacisipmac's Avatar
    Jacisipmac no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23e9128a
    Posts
    114

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    Not always, it depends on the program, but actually im not sure that ive ever had to reset for an app, only for a few themes... usually im given an option to run the program immediately after installation

  5. #20
    mistertrip's Avatar
    mistertrip no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    I am brand new with Pinstack and with my Pearl. I am using TMo service and have the blackberry package. I installed Ramble and every time I try to log in, it just sits there saying "Reconnecting, Please Wait" and my only option is to cancel or let it sit. I have let it sit a ridiculous amount of time, including about 2:30 hours last night while in a movie (btw, go see american gangster, I enjoyed it) and still I have no luck connecting. Can anyone help me? Thanks!

  6. #21
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    http://blackberryforums.pinstack.com...g_clients.html

    try that thread there are a couple of free multi-IM clients on there.

  7. #22
    klubhead's Avatar
    klubhead no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    264

    Re: HOW DO I GET AIM on my 8100 - ramble aint working

    http://www.gizmo5.com/pc , if you don't use it for calling (which i dont see why anyone would), it's completely free

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •