Results 1 to 10 of 10

Hi guys, I am recently have been getting the hour glass pop up for no ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    timastyle's Avatar
    timastyle no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    49

    Hour Glass Issues

    Advertisement



    Hi guys,

    I am recently have been getting the hour glass pop up for no apparent reason. This is especially true when trying to get in my media folders, but occurs at all times. I am not low on memory and also have a micro sd card, which I save all of my pics to. Anyone know what could be causing this? Any help is apreciated.

  2. #2
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154
    I am having the same issue with my 8320 ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    rendon's Avatar
    rendon no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24354f43
    Posts
    201
    Did you upgrade your os???~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    ~via BB (wap.pinstack.com)~what os are you running on? Maybe you have some apps running on the background. Like Viigo when it updates its feeds etc..

  5. #5
    kayj's Avatar
    kayj no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    27
    I have the same on my 8100 pearl too , I have a 1 gig memory card and clear my cache regularly and have upgraded to the latest os !

  6. #6
    timastyle's Avatar
    timastyle no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    49
    I have version 4.2.1.107. How would I remove apps running in the background? Also, how would you clear the cache?

  7. #7
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    timeastyle, THIS THREAD should be helpful

  8. #8
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    If the issue is accessing your media card, try clearing out your content cache from your browser.

    directions should be in the thread beeshabo provided

  9. #9
    timastyle's Avatar
    timastyle no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    49
    Thanks guys. I did all of your suggestions. I was wondering if there is a way/software that I can get to enhance the performance of the BB, such as a utility software or something. Possibly overclocking the processor like you can do for a PC. Anyone know of such a thing?

  10. #10
    ernsalas's Avatar
    ernsalas no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    183
    What i did was a wipe and reload of software and deleted all software i did not need and whoola it works fine no issues!!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •