Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

I got my star wars one to work. It is amazing. All the little icons ... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    Freckles951's Avatar
    Freckles951 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    28

    Advertisement



    I got my star wars one to work. It is amazing. All the little icons are people and then when you scroll over them it shows you the original icon. How people come up with these things I will never know.

  2. #32
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Yay! well, you're on your own now.

    Feel free to ask any questions you may have in the near future. Good luck!
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  3. #33
    Freckles951's Avatar
    Freckles951 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    28
    I put in my email accounts again but they aren't showing up as their own icons... Did I miss a step?

  4. #34
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    You need to log into your BIS
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  5. #35
    Freckles951's Avatar
    Freckles951 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    28
    What exactly is that?

  6. #36
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    It's your blackberry internet service. When you go into "email setup" just add your email address with your password and the icon should definitely show up and if that doesn't work try resending your service books also found under email setup. Try a battery pull if everything else fails. Let me know if it works
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  7. #37
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    If the emails do work and the only thing that's wrong are the icons not showing up is because the theme's probably set to be all together. Separate them by going to options--general settings--sms/email boxes select separate and save if that's the problem
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  8. #38
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    yeah I was telling freckles to do that as well, but for some reason they didn't seperate.
    how weird is that.
    freckles how's it all working for you today?
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  9. #39
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    Very odd indeed.
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

  10. #40
    Freckles951's Avatar
    Freckles951 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    28
    It's still not. And, I was exploring my phone and realized how much I lost when I forgot to back up. I took out my memory card so all of that is still there. But I lost some contacts and I lost all of my Memos.

  11. #41
    Freckles951's Avatar
    Freckles951 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    28
    I sent the service book and now they are each their own separate icons. Thanks.

  12. #42
    tantricsunflowr's Avatar
    tantricsunflowr no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    63
    Yes...it is very stressful! I remember when I upgraded mine...my fingernails got a good trimming that day! You will be just fine if you follow the steps exactly as given.

    Have a great day!
    tantricsunflowr

    PIN:

  13. #43
    caronb57's Avatar
    caronb57 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    I downloaded a few themes but cant seem to extract the files. help anyone?

  14. #44
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730

    More info?

    Quote Originally Posted by caronb57 View Post
    I downloaded a few themes but cant seem to extract the files. help anyone?

    You have the themes downloaded but are they for your device? What OS are you running? One way to find out what your OS is to go to options>about or hit alt/shift/h and it should display whether it is 4.1, 4.2 or 4.5. If you've downloaded these themes for your pearl and they were downloaded as "Zip" files you have to extract them using either winzip or winrar or even 7zip these are extracting programs that would then extract them as alx and cod files. Once you have them extracted and placed them in a folder in your pc you must now open Desktop Manager and make sure that the OS for your device is installed on your pc otherwise the themes will not be able to load onto your device as desktop manager will not recognize your OS. Make sure your device is compatible with the themes. Themes for 83xx/87xx/88xx etc...will not work on your device. You must only download the themes made for the pearl of course exported for your OS as well. Keep us posted.
    What's the matter? CIA's got you pushing too many pencils?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •