Results 1 to 8 of 8

So i unlocked my phone for free (called at&t and got the code) but ever ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    bowser91's Avatar
    bowser91 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    17

    Question HElP i messed up my 8100c bad

    Advertisement



    So i unlocked my phone for free (called at&t and got the code) but ever since i unlocked it it hasn't been the same and now i go between GSM and EDGE it used to be just on edge but it goes between them now. is there a way i can lock it again so its not messed up anymore what do i do ? i backed it up before i did it then restored it but it was still unlocked HELPPPPPP !

  2. #2
    360Challenge's Avatar
    360Challenge no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    186
    Unfortunately once you unlock a phone it is unlocked forever.

  3. #3
    bowser91's Avatar
    bowser91 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    17
    nooooooo what do i do ?

  4. #4
    360Challenge's Avatar
    360Challenge no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    186
    What coverage do you get when you are standing still? Does it switch between them all the time or just when you move to a different location?

  5. #5
    bowser91's Avatar
    bowser91 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    17
    it goes between them all the time, but in the options menu for the sim card it says enable security then it asks for a PIN code. because its disabled it was enabled before i unlocked it right so if i enabled it, it would be locked again right ????

  6. #6
    360Challenge's Avatar
    360Challenge no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    186
    No, that PIN code has nothing to do with this situation. When enabled, that PIN is to be entered any time you put your sim card into a phone.

    As per your problem, try another sim card and see if that fixes your problem.
    Last edited by 360Challenge; 02-11-2009 at 08:46 PM.

  7. #7
    JCG3's Avatar
    JCG3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    306
    ok step us thru what you did... i unlocked mine and had no issue at all... try this.... make a back up of all your data on the phone. run a wipe and then reload everything. also, make sure you let your phone reset itself afterwards. if none of this works get AT&T BB CS dept. to reset your account on the network.

  8. #8
    360Challenge's Avatar
    360Challenge no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    186
    Yes, try calling ATT and asking to reprovision your account.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •