Results 1 to 4 of 4

A friend of mine has a 8130 and installed a OS upgrade (4.3.0.203) the other ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    ScottRob's Avatar
    ScottRob no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4

    Question Help! 8130 led flashing after app install failed...

    Advertisement



    A friend of mine has a 8130 and installed a OS upgrade (4.3.0.203) the other night. All was fine until today. He noticed he didn't have BB messenger on the device so I had him install it via DTM. During the loading process (when waiting for device to initialized) I had him unplug it (cause we thought the computer was frozen).

    Now his 8130 won't boot up and there is a flashing red LED at the top and thats it. Does anyone have an idea on how I can fix this??

  2. #2
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752
    yes, you have to go the forum that gives you the walk through, just be careful and follow it word for word. search for the forum "how to re-install your os after your computer wont recognize your device" its a life saver, used it many times... if you have any quesions let me know. i just cant get you the link right now due to the fact that im on my phone. wish i could be more help

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    ScottRob's Avatar
    ScottRob no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    Ok I think I may have had to do this part before with Jl Cmder?

  4. #4
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752
    its real simple if you follow the directions. just dont screw it up or you gotta start all over. it might take a couple times. but youll get it

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •