Results 1 to 4 of 4

hello stackers. just upgraded to 103. i manually unlocked the themes. upgrade went fine, but ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    cranberry's Avatar
    cranberry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    23FB2A2E
    Posts
    2

    help!!

    Advertisement



    hello stackers. just upgraded to 103. i manually unlocked the themes. upgrade went fine, but i didnt find the vendor themes did a battery pull, that didnt fix it. i then remembered that i didnt delete the 'vendor.xml' file.( but the upgrade did happen!) i then deleted the vendor file, ran apploader, but it says 'no actions required'. Pls help!! i hate the default themes that came with my bb.

  2. #2
    mbwilson's Avatar
    mbwilson no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    20DCCB16
    Posts
    154

    Re: help!!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Is it possible for you to reinstall your service packs, then restart everything?

    I did that when I unlocked the themes and it all worked out fine in the end. Also have you followed the main thread on unlocking the themes? If you need the link let me know.

  3. #3
    Shel's Avatar
    Shel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    309

    Re: help!!

    Quote Originally Posted by cranberry
    Pls help!! i hate the default themes that came with my bb.
    There are a LOT of other themes you can find, both on this board and on other boards.

    Check out

    http://www.*********.com/

    http://www.mobile41.com/Themes.htm

    http://www.cherrichiodo.com/berry.html

    Numerous others. Also check out the theme threads here!

  4. #4
    cranberry's Avatar
    cranberry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    23FB2A2E
    Posts
    2

    Re: help!!

    Quote Originally Posted by mbwilson
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Is it possible for you to reinstall your service packs, then restart everything?

    I did that when I unlocked the themes and it all worked out fine in the end. Also have you followed the main thread on unlocking the themes? If you need the link let me know.
    Thank u . its fixed now, wasnt a service pack issue. my bb was originally at&t which was unlocked. while modifying the alx file i didnt realise i should put in the at&t vendor id as the phone was originally at&t. thnx shel for the links, found some awesome themes

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •