Page 31 of 55 FirstFirst ... 2627282930313233343536 ... LastLast
Results 451 to 465 of 818

it is a multilang...but there is no Chinese....daMn... BlackBerry Pearl forum

  1. #451
    bobhammer's Avatar
    bobhammer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2171D09A
    Posts
    139

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Advertisement



    it is a multilang...but there is no Chinese....daMn
    Last edited by bobhammer; 03-17-2007 at 11:07 AM.
    Gtalk:bobhammer
    Yahoo:bobhammer3
    Msn:bobhammer3

  2. #452
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by cobra2525200
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Having a lot of troubles with my browser, its not letting me go to a lot of sites I used to be able to go to. Any suggestions?
    maybe something in the permissions on your browser side ???

  3. #453
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by blackninja
    would it change to show they were on the phone if you weren't chatting with them?
    I'm not sure, I would see many of the contacts would show the "busy" icon when some where on the phone and some where not.
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  4. #454
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by j llama
    oh yeah all my videos suck now....
    grrr, either much more pixelated or with a weird line thats
    displaces the videos.

    what the crap. don't get me wrong i don't watch vids very often so the
    OS update is pretty good otherwise. Hopefully they'll fix in future OS updates
    well I tried to do a frankinstein creation with this OS by pulling the Media Engine from .71 and putting it into this version... but didn't work. Oh well.
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  5. #455
    Krad's Avatar
    Krad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    381

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by cliffr39
    well I tried to do a frankinstein creation with this OS by pulling the Media Engine from .71 and putting it into this version... but didn't work. Oh well.
    There are two way of achieveing this.... first find the actual media cod's i believe there are a few and remove them from your pearl via javaloader.... javaloader.exe -usb erase -f net_rim_media..... cod

    then take the same files from the .71 release and goto javaloader...
    javaloader.exe -usb load net_rim_media.... cod

    It might be a big process to do this if it is more then one cod file, gl

  6. #456
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by Krad
    There are two way of achieveing this.... first find the actual media cod's i believe there are a few and remove them from your pearl via javaloader.... javaloader.exe -usb erase -f net_rim_media..... cod

    then take the same files from the .71 release and goto javaloader...
    javaloader.exe -usb load net_rim_media.... cod

    It might be a big process to do this if it is more then one cod file, gl
    I did it with DM instead. I replaced the 7 mediaengine**.cod files with the ones from old .71 version then I connected and told it to wipe and reload everything fresh... but when it came up it gave me several errors and there was no theme at all.. all the icons were just plain text down the side like a menu for everything LOL. So I restored the original .cods from this new OS and reinstalled
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  7. #457
    hpmcdonald's Avatar
    hpmcdonald no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    51

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    I am poised to take the plunge for this new OS, but the media player issued gives me pause. It took me long enough to figure out how to consistently get my DVD's on my Pearl with the current OS.

    Right now, I use Slysoft.com's CloneDVD Mobile on it's "BlackBerry Pearl" setting. It puts out an AVI file encoded perfectly for the current(4.2.0.xx) OS. I got real tired of trying to figure out the different settings through MEncoder or Super, and with CloneDVD Mobile it's "Push one button" convenience. I really don't want to lose that.

    So, I'd really like to have better specifics as to what the problems are with movies, and how those videos were originally encoded, etc.

    On another sticking point for me - Has anyone tried to tether a laptop to the Pearl with this new OS?? Any problems? successes?

  8. #458
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by hpmcdonald
    ...So, I'd really like to have better specifics as to what the problems are with movies, and how those videos were originally encoded, etc...
    I use Quicktime Pro on my Macbook to create my video files. I export as 3GP. The problem I have is when I first begin the video the first 1-2 seconds are silly, as in either a still frame then it catches up, or it will have blue lines across it, then will sync and play just fine. Also when you browse and sample the pre-installed ringtones it will cause a java error every so often.
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  9. #459
    avante's Avatar
    avante no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C4B1
    Posts
    638

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Just updated, changed the TCP settings so browser works now.
    Here's the question:

    My addy book is completely gone as are all or my e-mail accounts that had been set up. Last update I didn't have to do anything because everything just fixed itself. How do I go about getting my stuff to come back without having to re-setup my Address Book and E-Mail accounts?

  10. #460
    Er0's Avatar
    Er0
    Er0 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    37

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Here is my problem. I downloaded the .exe file from the blackberry site. Open that and it runs through the install shield. Then I cant find any of the files(APP files for the BB). Any help?
    Last edited by Er0; 03-17-2007 at 12:28 PM.

  11. #461
    avante's Avatar
    avante no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C4B1
    Posts
    638

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion

    That's where all the files are located for the New OS

    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader

    That's where the vendor file you need to delete is.


    Note the Common files piece, that's what kept tripping me up at first! Good luck, let us know if there is anything else we can do for you.

  12. #462
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by avante
    Just updated, changed the TCP settings so browser works now.
    Here's the question:

    My addy book is completely gone as are all or my e-mail accounts that had been set up. Last update I didn't have to do anything because everything just fixed itself. How do I go about getting my stuff to come back without having to re-setup my Address Book and E-Mail accounts?
    I hope you used Backup/Restore in Desktop Manager - if so restore your last backup file
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  13. #463
    avante's Avatar
    avante no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C4B1
    Posts
    638

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by cliffr39
    I hope you used Backup/Restore in Desktop Manager - if so restore your last backup file
    Doing that right now! Yeah I always back up before messing with anything new. I'll let you know how it goes.

  14. #464
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by avante
    Doing that right now! Yeah I always back up before messing with anything new. I'll let you know how it goes.
    I had the same thing happen when I upgraded to this one also... I had to manually restore
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  15. #465
    Er0's Avatar
    Er0
    Er0 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    37

    Re: Heads Up! TMo-Italy 8100 OS 4.2.1.66

    Quote Originally Posted by avante
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion

    That's where all the files are located for the New OS

    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader

    That's where the vendor file you need to delete is.


    Note the Common files piece, that's what kept tripping me up at first! Good luck, let us know if there is anything else we can do for you.
    awesome thank you

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •