Results 1 to 4 of 4

Hey everybody, I recently just got a Pearl and for some reason, there is no ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    pg13's Avatar
    pg13 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6

    Having problem with browser

    Advertisement



    Hey everybody,

    I recently just got a Pearl and for some reason, there is no browser icon present. Is there something i'm missing? i get to the internet through another link and when it starts up i get this message: "Your device does not currently have any Browser Configuration Service Book Entries. Please contact...." I transferred all my data from my 8700 to the 8100 through the desktop manager. Could i have done something wrong there? Thanks.

    jon

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Having problem with browser

    Pg13, do you have a data plan? If you do, try resending your service books (options/advanced/host routing table/register now) then do a battery pull and that should work.

  3. #3
    pg13's Avatar
    pg13 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6

    Re: Having problem with browser

    Thanks a lot. it worked perfectly. thanks for the speedy response.


    jon

  4. #4
    peterbabiy's Avatar
    peterbabiy no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23DE41AA
    Posts
    1,926

    Re: Having problem with browser

    Let us know if u have any other q's

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •