Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 49

Okay go it this morning, just finally got a chance to play with it, but ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856

    Got It!!!

    Advertisement



    Okay go it this morning, just finally got a chance to play with it, but I've ran into 2 probs I'm not too proud of. A couple times trying to get on the web the Berry shuts itself off and reboots itself? This has happened a few times. Auto Off isn't on.

    Also I recorded a video and can't delete it now.

    Anyone else run into these problems? It just did it again! Logged onto Pinstack, the backlight timed out, it was untouched for about 30 seconds and rebooted itself again... anyone?
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    congrats on the new bb justyn! i just ordered the hubby one today

    did you let it fully charge? also, have you tried hooking it up to DM? did it reset after you did the 'setup wizard'? are you planning on using the 'switch device wizard' or have you already? to get the stuff off of old pearl onto new?

  3. #3
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    No I've been at work all day... I did get it fully charged but haven't ran set-up wizard or using it on DM yet? Can't wait to do it, but had the backlight off for a while and I'm watching it reboot by itself many times now.
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  4. #4
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    Do you have a SD card in it? Did you see the thread about that? When I first got my 8120 I moved from an 8100 and the 8120 didn't like the way the card was formated - particularly the folders! It would reboot constantly. Just a thought...

  5. #5
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    But if I can see my files on my SD Card then why would it need to be formatted? I dont' understand that. Do you have a link to the thread?
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  6. #6
    getmore4life's Avatar
    getmore4life no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2209848B
    Posts
    245
    hey justyn I got my 8120 about 2 hours ago now and im havig the same problem as you. I called tmobile and told them about the problem and they told me to return it to the store and get a new one. I did that and am having the same issue on the phone. So what im guessing, is that its a software problem.
    Vince
    Pin Me Whenever 2209848B
    California Youth & Government

  7. #7
    getmore4life's Avatar
    getmore4life no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2209848B
    Posts
    245
    What i want to do is downgrade to a older OS but dont know the side effect it will have on the wifi etc.

    Can anyone enlighten me on this and tell me (and Justyn) what to do???
    Vince
    Pin Me Whenever 2209848B
    California Youth & Government

  8. #8
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    justyn, try this.
    i have read a few others with this issue.

    http://blackberryforums.pinstack.com...rebooting.html

    good to know since mine is coming end of week.

  9. #9
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    Yeah I've had the SD card out for a while... haven't been staring at the Berry coz I've been busy at work but it doesn't like like the problem is occuring. I'm just pissed I would have to go through the BS of re-formatting an already formatted Card.

    I'm sure I'll be happy once I use the device switcher and set up my emails again. I've only played with it for a few minutes... off work soon...


    THANK GOD I CAN ACCESS THE STACKS AT WORK TO ACCESS THESE THINGS!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  10. #10
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    I don't know if this will help, but did you edit all your permissions to ALLOW. Whenever I had a problem, I did this and it worked. Maybe worth a try and see???

    Also, go into TMO and resend your service books and change your device first. When I got my Curve from the Pearl, I also had to reinstall the DM software, because they were different models.

    This is just a stab at it.. Hope it will work

  11. #11
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    Okay so just got home. Anyone have any pointers for me on how to do this. Do I back up on my old DM, install the new, then switch devices on new? Does it matter which device has the sim card? Your help is greatly apprediated!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  12. #12
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    man i don't know what to do, do i get the 8120 and keep my pearl and curve or sell my pearl for an 8120....hmmm...i dunno...congrats on the new bb
    The BlackBerry Guru

    [x] My Minds Eye - Life Behind The Lens Of A BlackBerry
    [x] Pinstack Blog
    [x] Twitter

  13. #13
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    Sell the old Pearl...
    Video Recording's okay on 8120 (atleast what I've played with so far). But I'm digging the new OS and can't wait to buy my BT A2DP headset and 8GB Card!!!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  14. #14
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    OKay but my DM is reading my 8100 but won't let me click on the icons. Do I have to put my SIM in it to get it to read?!
    AGH! I feel like such a noob!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  15. #15
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    OKay I just went and did it. All my BIS and phone info transferred but non of my 3rd party apps did, it's going to be a long night!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •