Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Originally Posted by grmiller Yes thats normal TY grmiller... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    jgirly2's Avatar
    jgirly2 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    1,429

    Advertisement



    Quote Originally Posted by grmiller
    Yes thats normal
    TY grmiller

  2. #32
    DoUhOllee's Avatar
    DoUhOllee no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    77

    Re: Extend time to ring before voicemail (tmo)

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ or you could just call tmobile and have them do it for you. You need the last for digits of the social security of the person who is the head of the plan however.

  3. #33
    bearyhply's Avatar
    bearyhply no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28

    Re: Extend time to ring before voicemail (tmo)

    ~via BB (wap.pinstack.com)~does anyone know if this is the same for Cingular?

  4. #34
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Extend time to ring before voicemail (tmo)

    Quote Originally Posted by bearyhply
    ~via BB (wap.pinstack.com)~does anyone know if this is the same for Cingular?
    did you miss post #22? Here's the link for ya...

    http://blackberryforums.pinstack.com/307577-post14.html
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  5. #35
    bearyhply's Avatar
    bearyhply no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by cliffr39
    did you miss post #22? Here's the link for ya...

    http://blackberryforums.pinstack.com/307577-post14.html
    Yes I did but Ty for the link cliff

  6. #36
    marcpitch's Avatar
    marcpitch no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    30

    Programming an Asterisk (*) on My Cingular BB to Access my Home Verizon Voicemail

    My phone programs a 'p' for a pause when I try to program an asterisk (*). Verizon's home voicemail system asks to dial an asterisk prior to dialing the mailbox I want to access. How can I program an asterisk to be an asterisk (and not a pause)?

    Thank you.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •