Results 1 to 6 of 6

I can't get Caffeine Finder to work. It hangs up on opeing and says :Error ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Rudegar's Avatar
    Rudegar no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    36

    Error starting application

    Advertisement



    I can't get Caffeine Finder to work. It hangs up on opeing and says :Error starting com_greystrip_gsg_caffeine: Implied fixup error for 'com_greystipre_gsg_common-1".

    Any ideas? THanks

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Error starting application

    Welcome to the Stacks Rudegar. Try uninstalling it (Options/Advanced/Delete), then a battery pull reset (take out battery with BB on then hold down the power key for at least 30 seconds before reinstalling the battery). Then try reinstalling to see if that works.

  3. #3
    peterbabiy's Avatar
    peterbabiy no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23DE41AA
    Posts
    1,926

    Re: Error starting application

    Welcome to Pinstack

    Let us know how it goes

  4. #4
    Rudegar's Avatar
    Rudegar no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    36

    Re: Error starting application

    ljbyar: Will I lose any data?

  5. #5
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: Error starting application

    NO, you should not loose any data...
    BTW...welcome to the stacks Rudegar!

  6. #6
    Rudegar's Avatar
    Rudegar no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    36

    Re: Error starting application

    Thank you for the welcomes. This is a very friendly forum.

    Here are my results. I deleted Caffeine Finder and did the battery removal, hold power button >30 seconds, reboot. All systems working. Reloaded Caffeine Finder and upon starting it I got the same error message as above.

    I then did the 30 second battery removal again and loaded Pocket Day. Upon starting Pocket Day the unit froze. I turned it off and on restart I got a white box covering 75% of the screen. I did the battery removal reboot and repeated with same result. Did the battery removal again and all systems working but will have to remove Pocket Day.

    Any suggestions?
    Last edited by Rudegar; 03-18-2007 at 12:47 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •