Results 1 to 10 of 10

i downloaded a new os for my bb 8100 installed and deleted the vendor file.....i ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    xxooxx0307's Avatar
    xxooxx0307 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    94

    error 507

    Advertisement



    i downloaded a new os for my bb 8100 installed and deleted the vendor file.....i opened the desktop manager and tried to install it on my bb and then i got a message on my computer saying that my bb couldnt be restored and then my phone got a 507 error message

  2. #2
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Wipe it and reload.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  3. #3
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    Error 507 means there is NO OS on the device therefore there is nothing to wipe, try reloading the OS you installed on the computer

  4. #4
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    But wouldn't it have just reloaded when he went to load it if there was no OS?
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  5. #5
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    yeah but i think the device lost connection to the pc from the USB cord

  6. #6
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    if what i said was the case and it doesn't reconnect, please check out this thread and read it carefully http://blackberryforums.pinstack.com...ead.php?t=5178

  7. #7
    xxooxx0307's Avatar
    xxooxx0307 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    94
    yeahh stacey i tried that link but it says that my phone has no device software and tried installing the old software i had but it doesnt work

  8. #8
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    try this for me, uninstall all of the installed os's from your computer, reinstall it and delete the vendor.xml again. Then open up the desktop manager and reconnect the phone.

  9. #9
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    Maybe it is time for the "USB connection with battery removed from the BB" trick!

    [I'm too lazy to find the relevant thread... Stacey or ItsNowOrNever might know]

  10. #10
    xxooxx0307's Avatar
    xxooxx0307 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    94
    well i'm uploading the software i wanted to upload i hope it works this time

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •