Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

hi, i know its been spoken about before. and i have read up on a ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9

    Error 507

    Advertisement



    hi, i know its been spoken about before. and i have read up on a few of the threads however i think im just stupid!!
    i have error 507 on my 8100 and i have installed the deskyop manager and OS 4.5 however i cant find the vendor file. when i install it, i dont get a prompt on where i want to install it, it goes straight to a blackberry folder in program files.
    when i start DM i have no clue on how i install the new OS...i have tried ever section. my computer knows it is connected.
    thanks everyone, this is a great forum!!

  2. #2
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    you will find the files here C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\apploader

    delete the vendor file there then double click the app loader in that same folder. do this with your DM closed.
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  3. #3
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    thanks for that...it worked

  4. #4
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    ok...now i get a message "The blackberry desktop software does not have BlackBerry device software for the device you have connected to the computer. Contact your wireless service provider or system administration"
    do i need to have a specific desktop manager or something?
    cheers

  5. #5
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    did you close the desktop manager and double click the loader in the apploader folder?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  6. #6
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    yes

  7. #7
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    sounds like you may have downloaded the wrong software to your pc.
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  8. #8
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    have i got the wrong DM software? or the wrong OS software?
    thanks for you help, im getting closer to fixing this problem!!

  9. #9
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    don't worry about the DM right now.we can install it without it. what device os do you have on your pc?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  10. #10
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    who is your carrier?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  11. #11
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    sorry, i had to rush off to work.
    device OS 4.5 from telstra. i am with 3 australia.
    friends of mine have used this phone with 3 but they didn't set it up so have no clue

  12. #12
    JCG3's Avatar
    JCG3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    306
    look on the back of the phone under the battery and make sure it says 8100 and not another like 8120 or 8130 or 8110... this does matter!

  13. #13
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    yes. it has 8100.

  14. #14
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    make sure you e 4.5.0.81 from here
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  15. #15
    parsonson15's Avatar
    parsonson15 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    they do not have 4.5.0.81, they have 4.5.0.71, will that do?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •