Results 1 to 7 of 7

My BB browser freezes when it says it is requesting. It fills all the way ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Advertisement



    My BB browser freezes when it says it is requesting. It fills all the way up but goes no where and just freezes there. I try to click for the menu it doesnt work until I keep doing it a few times (at least 7) and I try a new link it doesnt even request it just stays where it is. Basically I cant do anything for quite a while. During these times I had at least 2 bars of coverage. I did a battery pull and everything worked again but it happened a couple of times. Was just curious if this is related to the new OS (never happened with my previous version) or a browser setting or something?

  2. #2
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Kind of sounds like the same issue 4.2 Beta 8700 browser had.

  3. #3
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Yea probably the 1.66 OS what sites are you going to? Or is this happening when you bootup the BB? I remember it had that issue of booting the browser at startup, so you have to delete the IM service books to stop that. Other than that, it's probably the OS.

  4. #4
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Well the site I was trying to load was IWSTI.com and then after that Nasioc.com....Nope Im not having any problems at startup. Havent been having those problems that others have been facing with the browser. It worked fine for awhile then the problem in my first post starts. After I did the battery pull though everything worked and has been working fine ever since. Ill have to wait and see if it comes back. So Im kinda curious as to what it could be.

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Here I'll check with mine, I downgraded to .73...one sec......



    EDIT: Just works fine...it may just be your emulation or settings could have changed for your browser?
    Last edited by reddog187; 03-21-2007 at 08:14 PM.

  6. #6
    Macdarwin's Avatar
    Macdarwin no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    96

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Quote Originally Posted by teamjordan23
    Well the site I was trying to load was IWSTI.com and then after that Nasioc.com....Nope Im not having any problems at startup. Havent been having those problems that others have been facing with the browser. It worked fine for awhile then the problem in my first post starts. After I did the battery pull though everything worked and has been working fine ever since. Ill have to wait and see if it comes back. So Im kinda curious as to what it could be.

    Hey i go to Nasioc too!!!
    but i only have a WRX...
    anyway I never had any problems viewing NASIOC on my BB and I have the Italy OS.

  7. #7
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: Dont Know if This Is Related To The New OS or Not?

    Quote Originally Posted by Macdarwin
    Hey i go to Nasioc too!!!
    but i only have a WRX...
    anyway I never had any problems viewing NASIOC on my BB and I have the Italy OS.

    Haha nice. Im working on getting a 04/05 STI soon or a 2001 2.5RS. Just been doing some research for awhile on the sites. I tend to visit IWSTI more. Back on topic.


    Thats weird. I dont know what it couldve been then. It seems to be working fine now. Ill give it some time and see if it happens again. Never happened with my previous OS, thats why I concluded it might be that. Also none of those sites were down during this time, I dont think.
    Last edited by tj2311111; 03-21-2007 at 08:39 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •