Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Originally Posted by ShadowWare yeah, one of the best themes I've found! Aren't there other ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    CalaLily's Avatar
    CalaLily no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    15

    Re: delayed symbol key

    Advertisement



    Quote Originally Posted by ShadowWare
    yeah, one of the best themes I've found! Aren't there other ways to solve that problem? Additionally I don't think, that I have too much apps on it. In principle one new game, a dictionary and some ringtones. Perhaps I should say, that I don't have a SD-Card - could that improve that thing so much, that this key isn't so damn delayed?
    By the way, there are no other performance problems...
    The card won't help with this problem. I finally just had to change my theme.

  2. #17
    mrcsbrooks's Avatar
    mrcsbrooks no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    204b1dba
    Posts
    400

    Re: delayed symbol key

    The alt lg trick worked for me, thanks

  3. #18
    jjs_austin's Avatar
    jjs_austin no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    5

    Re: delayed symbol key

    Quote Originally Posted by ShadowWare
    Sorry for reviving this thread, but I have the same problem. The posts above didn't help me, I tried that all. But - possible interesting - I'm getting this delay only with the two "iphone"-themes. Are these themes using so much cache?

    I have the same problem with the i-phone theme as well. Other themes do not have this problem. I sent an email to the developer, but have not heard any update.

    bummer


  4. #19
    FroggyStyle's Avatar
    FroggyStyle no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    149

    Re: delayed symbol key

    I too had the same problem, and I tracked mine down to be something with the theme. I was using the police theme previously, and had a huge lag time for the symbols, however after to switching to the Captain & Coke theme that Steve had made for me (thanks again) there is no issue.

    I know nothing about creating themes, and what kind of processes some themese use that others may not. But after some testing in my case any way it has been ruled a theme issue.

    I am sure some of the theme creators may be able to shed some light on this issue, as to why this may happen.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •