Results 1 to 13 of 13

whats the downloads i need to put internet on my 8100 and the downloads for ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    chronic_carl's Avatar
    chronic_carl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26

    cant send pictures?

    Advertisement



    whats the downloads i need to put internet on my 8100 and the downloads for sending pictures.

  2. #2
    natesax7's Avatar
    natesax7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    244d259a
    Posts
    140
    What?!?

  3. #3
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    maybe you can be more specific and detailed in your question?

  4. #4
    gorcorps's Avatar
    gorcorps no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    450
    You don't download anything to get internet on your BB. You pay your service provider money for the service and then you use it. Then you can send pictures via MMS which is built in to the phone.

  5. #5
    chronic_carl's Avatar
    chronic_carl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    no the internet icon doesnt show up on the BB i have downloaded the software before but i dont remember what it is

  6. #6
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    We're having trouble understanding you, sorry! What icon are you referring to? The browser icon? We need better getailed errors in order to get your issue resolved

  7. #7
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    You do have a data plan correct? Once you register on the network the browser icon will eventually appear on your phone. And you need some type of mms package in order to send/receive pics. Nothing to download.

  8. #8
    chronic_carl's Avatar
    chronic_carl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    ya you guys reallllyyyy dont understand i know you need a package i have unlimeted texts i get pictures all the time on my 8100 and yes the browser icon is what im talking about i wanna load the software onto a friends phone and it also doesnt have the send mms if you go to a picture

  9. #9
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Your friend needs to have a data package to be able to send MMS.

    At least if your carrier is AT&T, TMO you should be able to send MMS without a data plan.

    Just for future reference, it helps you (and us) out if you're a LOT more detailed in your questions. Include you exact issue, with what ever carrier you are with, just try to be more specific in your questions.

  10. #10
    chronic_carl's Avatar
    chronic_carl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    i know that, and we both have at&t and have unlimited texts we have the EXACT same phone/package. i downloaded software a while back the guy at at&t told me to get and that worked without any kind of internet. BB's should have the internet icon when you get them, this phone doesnt have it. i need the program that puts this on the phone.

  11. #11
    natesax7's Avatar
    natesax7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    244d259a
    Posts
    140
    the BB internet browser is controlled by service books on the device.

    you can get service books by doing this: options icon>advanced options> host routing table> select the entry that's in bold print and pres your menu key> select register now.
    This has the phone call out to the network for service books for your device and should get you the internet icon

  12. #12
    gorcorps's Avatar
    gorcorps no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    450
    The icon might be hidden. With the menu open hit the menu button again, then click 'show all'.

  13. #13
    sephiath's Avatar
    sephiath no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by gorcorps View Post
    The icon might be hidden. With the menu open hit the menu button again, then click 'show all'.
    Dude I had the exact same problem, what you do is hit the menu option twice and select "switch application" a bar appears in the middle of the screen with application icons, your browser will be there

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •