Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Can any one help me? I don't have the option to copy my contacts from ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    nox818's Avatar
    nox818 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    35

    Can't copy contacts to SIM card

    Advertisement



    Can any one help me? I don't have the option to copy my contacts from my phone to my sim card. My gf has a pearl too but she has that option on her pearl. We have the save .64 on tmobile.

  2. #2
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    You usually have to go to your phone book options the n sim phonebook. Then open options again and the copy to sim. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    nox818's Avatar
    nox818 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    35

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Yes I tried that it and it doesn't give me the option. I don't really want to reinstall the operating system if I dont have to. But in her phone's addressbook..you openup the contact, then options and it has "Copy to SIm phone book" on top. But I don't have that option on my phone.

  4. #4
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Open the contact, scroll to the telephone number to associate with the contact in your sim contacts, open menu, scroll up to Copy to SIM select it and go. You have to do this individually.

    Hope this helps.
    Rcbjr
    ~via My BB Curve (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    jloverg's Avatar
    jloverg no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    ask
    Posts
    263

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    contact view and click the menu button on top click copy to SIM

  6. #6
    nox818's Avatar
    nox818 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    35

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    YES!! Thanks Rcbjr, that worked. Seemed like I had to be on the phone number , then options for it to give me the option to copy over to the SIM card. Thanks stackers!

  7. #7
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    That's because the SIM phone book only stores one phone number per name.

    Hope this helps.
    Rcbjr
    ~via My BB Curve (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    sadie84's Avatar
    sadie84 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    4,972

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Can you save contacts that only have PINs no phone #s? I followed the steps listed above and it's not showing me the "save to SIM" option

  9. #9
    ricifiu's Avatar
    ricifiu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    251B97C0
    Posts
    8

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Somebody pls...I tried to copy the contacts to the SIM, but the phone said : "Not enough room in SIM"
    There is NOTHING in my SIM, and i can't copy the contacts.... What can i do? pls help..

    (sorry my bad english)

  10. #10
    iseeyou626's Avatar
    iseeyou626 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    23F3C9C7
    Posts
    19

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Sadie - no you cant save PIN's directly to SIM. You can as phone #'s, place the PIN in the phone # field.

    But I guess this would take just as long as it would to copy them oldskool style. i.e pen and paper or manually.

    ricifiu - Go to Address book>Options>SIM Phone Book and then you can delete unneeded contact's there. You can save up to 200 contacts on your SIM. If you still can't save after making space, contact you service provider, it maybe time for a new SIM. I have seen them go bad.

  11. #11
    ricifiu's Avatar
    ricifiu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    251B97C0
    Posts
    8

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    I deleted all of my contacts in my SIM card. Befora my BB i can copy/move contacts to my SIM card, but with my BB i can't. Now i try to put out and in my sim card...i hope this help for me.

    THX the help

    (again sorry for my bad english XD )

  12. #12
    ricifiu's Avatar
    ricifiu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    251B97C0
    Posts
    8

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Okay, that"s goooood THX for the help!

  13. #13
    SIRpent's Avatar
    SIRpent no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Sorry to bring up an old thread, but since this is something that I am trying to figure out now, I thought I would throw out there what a lot seem to know but not post, since the bb address book had more info than a SIM contact, if you have anything other than one phone number for the contact you are trying to copy to the SIM, it will not give you the option to copy to SIM card. I tried syncing at home with outlook express, but I come away with the same problem on a lot of my contacts, there is more info on the BB than outlook has space for.
    M

  14. #14
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Hello Sirpent
    Yes that can be problem, the Best Program to Sync to, is Microsoft Outlook, It has more fields. Also it has a Calander and notes to Sync as well. Sorry but OL Express just dones't have the full Fields to store all the contact info in it.
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  15. #15
    SIRpent's Avatar
    SIRpent no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5

    Re: Can't copy contacts to SIM card

    Thanks PDA, I'm going to try syncing to my yahoo mail server which has more fields and then try going to the new phone, hopefully that should work.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •