Results 1 to 9 of 9

Whatsuppeople, first post here. My question has to deal with the BB Browser. Does anyone ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    aNTISTARR's Avatar
    aNTISTARR no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17

    Canadian Google?

    Advertisement



    Whatsuppeople, first post here. My question has to deal with the BB Browser. Does anyone have any idea why I sometimes get Google Canada and Myspace UK when I visit these sites. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    peterbabiy's Avatar
    peterbabiy no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23DE41AA
    Posts
    1,926

    Re: Canadian Google?

    Maybe your google and myspace are set to canada and uk? I think on both websites there should be a setting or an option to choose what country u're in or something.

    Welcome aboard aNTISTARR

  3. #3
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319

    Re: Canadian Google?

    Happens to me sometimes on google as well. I just thought google was trying to confuse only me. Guess I'm not alone

  4. #4
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  5. #5
    mysmyrrh's Avatar
    mysmyrrh no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23e4456e
    Posts
    415

    Re: Canadian Google?

    I get the google Canada too, or rather the option to change to google Canada. Myspace is US version, never had a prob with it. Sometimes if you've viewed a page and that user is from UK or anywhere else, it will default to the international version. I find that the only way to fully view myspace pages is to use Opera Mini. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: Canadian Google?

    I had that happen to me the first day I got my BB. My carrier deleted my ip address and readded it and from then I have had no problems.

  7. #7
    atarimaster's Avatar
    atarimaster no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    44

    Re: Canadian Google?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~isnt RIM based in Canada?

    Maybe the connection for their browser is routed up in Canada. Just an idea.

  8. #8
    aNTISTARR's Avatar
    aNTISTARR no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17

    Re: Canadian Google?

    I havent had this happen for a few days now. It's no big deal i was just curious. Thanks for all the help everyone.

  9. #9
    Einherjer's Avatar
    Einherjer no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    842

    Re: Canadian Google?

    Same results from Google Canada. It has an option for searching pages from Canada that's it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •