Results 1 to 8 of 8

hello everyone! i have recently had an issue(probably when i upgraded to 4.5 OS) where ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    MM10X's Avatar
    MM10X no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24299ed1
    Posts
    32

    camera lighting broken

    Advertisement



    hello everyone! i have recently had an issue(probably when i upgraded to 4.5 OS) where my camera lighting will inhance the sunlight, and make the dark much to dark, i have an example below and i have messed with every setting, cleaned it, reset it, ect... i really love the new browser and dont want to downgrade... any fix?

    EXAMPLE:

    ^btw that is not my car, its a rental

  2. #2
    cinematicmatt's Avatar
    cinematicmatt no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    304D28C7
    Posts
    53
    yea, my girlfriends 8100 is doing the same thing..

    sorry i cant give an answer, but i'm right there with you if that makes you feel any better.....

  3. #3
    MM10X's Avatar
    MM10X no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24299ed1
    Posts
    32
    yes, that makes me feel a bit better since its more than just mine that has the error... most likely someone will have the solution. i just hope its not the hardware.

    btw what OS is it? did you update to 4.5? if so thats the problem...

  4. #4
    cinematicmatt's Avatar
    cinematicmatt no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    304D28C7
    Posts
    53
    yea. we updated it like, a couple months ago. this just started happening a week or so. she always has to describe the pic when she bbm's it to me.. which defeats the whole purpose of a picture....

  5. #5
    cbeslash's Avatar
    cbeslash no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    26936cc9
    Posts
    648
    I had that problem with some of the earlier versions of 4.5 but since upgrading to 4.5.55 no problems as of yet. What version of 4.5 are you running?

  6. #6
    MM10X's Avatar
    MM10X no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24299ed1
    Posts
    32
    using 4.5.0.37, can i get a link to the newer one for the 8100? getting a new parts for my PC in the mail soon and wanted to take some pics. thanks

  7. #7
    cbeslash's Avatar
    cbeslash no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    26936cc9
    Posts
    648
    2nd post in this thread is where i got it.

  8. #8
    MM10X's Avatar
    MM10X no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    24299ed1
    Posts
    32
    ahh thank you! installing now.

    EDIT: YEAH! that fixed it i think! thanks!



    EDIT: no, that did not fix it... still has the issue... only with bright lite, or where bright lite is hiting something.(i.e. the sun, room lites)


    EDIT: anyone?


    EDIT: having trouble installing from 0.37-0.55....


    EDDDIIITT!: yes, 0.55 worked! thanks. i now have a camera thank you!
    Last edited by MM10X; 09-19-2008 at 06:10 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •