Results 1 to 8 of 8

I just updated my 8100 with version 4.5.0.75 and the camera is not functioning properly. ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    tallwayne's Avatar
    tallwayne no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Post Camera

    Advertisement



    I just updated my 8100 with version 4.5.0.75 and the camera is not functioning properly. It's very dark indoors, and very white outdoors. Is there a fix for this....anyone.

  2. #2
    jrob6's Avatar
    jrob6 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    128
    tallwayne have you gone into the function on ur phone camera>optionsand mke sure the white balance setting is set to automatic

  3. #3
    epiticus1's Avatar
    epiticus1 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    124
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    The only thing I can think of us revert back to version 4.5.0.55 that's the OS that fixed the camera problem. To get it just do a search for the number.

  4. #4
    epiticus1's Avatar
    epiticus1 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    124
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    The only thing I can think of is to revert back to version 4.5.0.55 that's the OS that fixed the camera problem. To get it just do a search for the number.

  5. #5
    Mr_Carter's Avatar
    Mr_Carter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,388
    Yes, I would just keep OS 4.5.0.55... It is the most stable OS for the 8100 and the camara works fine. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    cbeslash's Avatar
    cbeslash no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    26936cc9
    Posts
    648
    Quote Originally Posted by epiticus1 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    The only thing I can think of us revert back to version 4.5.0.55 that's the OS that fixed the camera problem. To get it just do a search for the number.
    Agreed

  7. #7
    moroccanking's Avatar
    moroccanking no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    it is really the only way

  8. #8
    tallwayne's Avatar
    tallwayne no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Post Camera

    I tried 4.5.0.55 first. This was when I experienced this problem. I then tried 4.5.0.75 hoping to get it fixed, but there was no change. I also tried every setting with white ballance, flash and every thing else.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •