Results 1 to 4 of 4

Hi, I just installed the new OS and now the camera doesn't work! It is ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    mnguyea's Avatar
    mnguyea no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2

    Camera

    Advertisement



    Hi,

    I just installed the new OS and now the camera doesn't work! It is all overexposed??! Has anyone else had the same problem and anyway to fix it?

    I have a blackberry Pearl 8100

    Thanks!

  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    my co-worker had the same problem that he had downloaded from australia.
    I got him the new OS from this thread:
    http://blackberryforums.pinstack.com/blog.php?b=86
    and he said it was all cleared up. check it out.
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    mnguyea's Avatar
    mnguyea no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    thanks for the info!

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    No problem with my pearl camera either - I'm using the 4.5 from Orange.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •