Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Glad we could help. I did the exact same thing with my 7105t, only I ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    Advertisement



    Glad we could help. I did the exact same thing with my 7105t, only I was the one who tripped over the cord... That is how I found Pinstack! And the rest, they may say, is history...
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  2. #17
    sanfrancisco's Avatar
    sanfrancisco no está en línea Stacker
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    568

    Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    I assume EVERYONE will note that this Member said he had done a backup of his BB that morning?

    You all do backups, right? Yeah, right......

  3. #18
    Abouraya's Avatar
    Abouraya no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    48

    Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    Thanks again everyone! yes things are working great, and yes I am still at work, detention for leaving my blackberry out where it was easy to trip on, guess thats what I get for just wanting to look at it and make sure its alright ahahah.

    Thanks!! Pinstack is great!

  4. #19
    dcr503's Avatar
    dcr503 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1

    Thumbs down Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    Quote Originally Posted by Abouraya
    So I decided to upgrade my OS to the new one I saw posted today.

    8100M_PBr4[1].2.0_rel75_PL2.2.0.37_A4.2.0.64

    During the normal install process a co-work came in to my office, took a seat, he moved back in his chair and it pulled my usb cable right out of the phone.

    Now my phone wont turn on, red light keeps flashing, tried taking out the battery and then plugging back in.

    But now DM cant read that there is a device connected!

    Anyone know how I can get an OS back on my phone?!

    (Tried searching new OS install threads but no luck!)

    Thank you in advance!



    I am having the same problem. The red light keeps flashing and the Blackberry Desktop does not recognise the device. I tried to reset the device many times without success. Help Please!!

  5. #20
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    Hi dcr503, welcome to pinstack. This link may help you... http://blackberryforums.pinstack.com...ght=hour+glass
    Last edited by cp6169; 10-22-2006 at 01:36 PM.

  6. #21
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Cable Disconnected During New OS Install! Please Help!

    dcr503, Welcome to PinStack.

    If you don't have the OS already installed on your PC, you can find it by going to the applicable carrier link in this thread, Blackberry OS Software links (by carrier) and download and execute the appropriate handheld OS File on your PC.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •