Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

I am currently using the default BB browser. I have installed Opera Mini, but it ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    browsers...

    Advertisement



    I am currently using the default BB browser. I have installed Opera Mini, but it kept freezing on me, and forcing me to remove battery and restart. I am wondering if there is a browser that will display everything as if I am looking at it on a computer? My sister has an IPhone, and the browser on that is amazing! I was wondering if there is anything like that for the BB? I like how she is able to see the entire page, and zoom in and out. I also like that she can see all animations/videos/flash... Is there no BB browser that is capable of all of this?

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Closest you will get right now is opera. Most mobile browsers are aren't that developed yet. Safari is totallt different since its already been developed and reconfigured to work with the iphone.

    if you're having issues with opera try reinstalling it.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Closest you will get right now is opera. Most mobile browsers are aren't that developed yet. Safari is totally different since its already been developed and reconfigured to work with the iphone.

    if you're having issues with opera try re installing it.
    Last edited by reddog187; 10-21-2007 at 07:57 PM. Reason: Automerged.

  3. #3
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: browsers...

    I didn't really notice a big difference in Opera and the default browser. The only thing I have heard that is different is Myspace. Any other major differences?

  4. #4
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Is tzones the same thing as the browser?

  5. #5
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: browsers...

    t-zones is not the same thing as the browser.
    The BlackBerry Guru

    [x] My Minds Eye - Life Behind The Lens Of A BlackBerry
    [x] Pinstack Blog
    [x] Twitter

  6. #6
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Well, when I go to tzones I can still access the internet and when I go to soem other URL and I just end out of the Internet and press alt and esc it shows that the browser is running, so are you sure its not?

  7. #7
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: browsers...

    Technically its not the internet browser. The tzones are just mainly used to go to tmobiles website to download or view information about your account. I know that you can still go to other websites. But sometimes you can't at all. Ice had that problem a couple of times. But its really just ized as a shortcut to tmobiles stuff. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    How exactly do I get the main BB browser, it never came with it. If I go into my menu and press switch app then it says browser, is that it?

  9. #9
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~as long as you have the bis data plan go to options>advanced>host routing table. Then highlight the anyone of the options. And press menu select. It re registers you to the network. It should pop up in a few minutes. Hope that helps.

  10. #10
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Okay, I sent a registration thing, was that it?

  11. #11
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: browsers...

    Yeah that should be about it. Just wait. It can take anywhere from 2seconds to 2 hours before everything is up and running~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #12
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Okay, thanks man, I appreciate your help.

  13. #13
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: browsers...

    No problem at all~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #14
    klubhead's Avatar
    klubhead no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    264

    Re: browsers...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ download the new beta of opera

  15. #15
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: browsers...

    That is what I had earlier, and it didn't work correctly. I will try to download it again today.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •