Results 1 to 11 of 11

i have been trying to figure out how to use the internet on my pearl. ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    sdsukid's Avatar
    sdsukid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7

    Browser and internet help

    Advertisement



    i have been trying to figure out how to use the internet on my pearl. i dont think i have an icon for the browser or if there is some trick to it, can anyone help?
    thanks
    chris

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Browser and internet help

    Welcome to the Stacks Sdsukid. Are you signed up for a Blackberry Data Plan through your provider?

  3. #3
    sdsukid's Avatar
    sdsukid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7

    Re: Browser and internet help

    yeah i do, the 40 cingular unlimited plan, the one with the gps function, but for some reason i cant find any browser icon on my display.

  4. #4
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Browser and internet help

    Try resending your service books (Options/Advanced/Host Routing Table/Click/Register Now). Then do a battery pull reset (take out battery with BB on then hold down the power key for at least 30 seconds before reinserting).

    That should get your browser delivered to you. Let us know how you make out.

  5. #5
    sdsukid's Avatar
    sdsukid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7

    Re: Browser and internet help

    unfortunately it did not work, the cingular service provider text does not even show up on this phone, i have "data connection refused" where the cingular service provider text should be. thanks though

  6. #6
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Browser and internet help

    Quote Originally Posted by sdsukid
    unfortunately it did not work, the cingular service provider text does not even show up on this phone, i have "data connection refused" where the cingular service provider text should be. thanks though
    Log into your account on Cingular's site and see if you can send them from there. If you are getting "data connection refused" it means that they have not activated your data plan yet. If that is the case, I recommend calling Cingy to get it going.

  7. #7
    sdsukid's Avatar
    sdsukid no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7

    Re: Browser and internet help

    thanks for the info, i am going to give them a call and see whats up. thanks again

  8. #8
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Browser and internet help

    Great. Let us know how you make out.

  9. #9
    ohad_129's Avatar
    ohad_129 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    237be374
    Posts
    444

    Re: Browser and internet help

    i have got the same problem with my 7105t
    they said i open to data but i still see that sign
    can you tell me once if i have data that meen i need to be conect to bis or bes
    thank you

  10. #10
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Browser and internet help

    ohad, did you try pulling your battery? sometimes i get 'data connection refused' periodically...have you also registered your handheld? is this a new phone? was it working before?

  11. #11
    ohad_129's Avatar
    ohad_129 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    237be374
    Posts
    444

    Re: Browser and internet help

    yes i try many times to pull the battery
    what do you meen registerd my handheld? where
    no is not new and it was before connect to bes i know it becouse my firewall is on and i dont know how to remove it or disable him please help me

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •