Results 1 to 7 of 7

While I was trying to upgrade my blackberry's OS from 4.2 to 4.5 my laptops ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    kimcglass's Avatar
    kimcglass no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Question Blackberry pearl

    Advertisement



    While I was trying to upgrade my blackberry's OS from 4.2 to 4.5 my laptops battery died and my phone has gone back to the stone age OS 2.7 and now i am having an App error 200. Can someone help me?

  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    do you have a decktop? or a pwer cord for your laptop?
    plug it in again and it should upgrade for ya...
    is it "working" right now?
    if so, consider yourself lucky lol plug it into your PC and just start the upgrade.

    if it is not, then take the battery out and (on a desktop or your laptop with a power cord attached) plug in the USB cable and open loader.exe
    (C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\loader.exe)
    select your connection type, USB, and them select next it should pick up that your phone is what it is and start loading your Os for you.
    once it starts doing things plug your battery back in and you should be all good
    if you have any issues, ask for help of course, but also there is a link in my signature to "moderncowboy's help center" click that and you will find many useful links.
    let me know if you need any help with anything!
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    tristadye's Avatar
    tristadye no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Does anyone know if its possible to play Farmville on Facebook using 8130? I keep getting a message at the Farmville start page saying I need to install a flash player but it won't let me download 1 from Adobe. I don't have a desktop/laptop, is there any way around this to be able to play?

  4. #4
    tristadye's Avatar
    tristadye no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4

    help

    Does anyone know if its possible to play Farmville on Facebook using 8130? I keep getting a message at the Farmville start page saying I need to install a flash player but it won't let me download 1 from Adobe. I don't have a desktop/laptop, is there any way around this to be able to play?

  5. #5
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    No, flash is not yet available for the blackberry OS.
    Sorry man

  6. #6
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320
    you can ply mafia wars with the opera browser is farmville similar ? If so maybe that'll work.
    " B safe "

  7. #7
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Farmville won't work because it's a repeating/streaming flash game. Mafia Wars only works to an extent. If you notice the times don't count down.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •