Results 1 to 5 of 5

Hi Im having some problems using bbweather. Now that i got the code for my ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    rohrerv's Avatar
    rohrerv no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30

    Question BBweather HELP

    Advertisement



    Hi

    Im having some problems using bbweather.

    Now that i got the code for my city, its says open tunnel failure...

    Does anyone knows if bbweather connects throw BIS??

    Cause ive found that the tcp configuration says wap.movistar.cl but if it connects by wap than i have to pay for every byte i transfer....

    Anyone can help me??

    Tahanks...
    Last edited by reddog187; 08-27-2007 at 11:21 PM.

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BBweather HELP

    BB weather needs your TCP/APN settings. Which it seems like that you have. Do you have a data plan?

  3. #3
    VeryBerry's Avatar
    VeryBerry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    354

    Re: BBweather HELP

    In BBWeather options did you try to disable MDS Proxy?

  4. #4
    rohrerv's Avatar
    rohrerv no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    30

    Re: BBweather HELP

    I have a plan based on BIS.
    MDS is disable.

  5. #5
    mikadad's Avatar
    mikadad no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    1,159

    Re: BBweather HELP

    under OPTIONS > ADVANCED OPTIONS>TCP make sure that is filled in per your carrier

    http://www.pinstack.com/carrier_sett...n_gateway.html
    Michael


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •