Results 1 to 5 of 5

When I installed bbcorrector I get an error on bootup and I do not get ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    bsheek's Avatar
    bsheek no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    33

    Thumbs down bbcorrector issues

    Advertisement



    When I installed bbcorrector I get an error on bootup and I do not get the spellcheck option in the email menu. I had tested bbspell when I first got the Pearl in December...the version was prior to .69

    Does anyone have this prior OS version I can try?

    Uncaught exception: java.lang.Error

    Blackberry Pearl (Cingular)
    OS 8100-v4.2.0.71_P2.2.0.41
    Desktop Manger 4.2.0.14

  2. #2
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: bbcorrector issues

    Can anyone help with this? I dont use bbspell since Sprint has a free spellchecker.

  3. #3
    Spamdumpster's Avatar
    Spamdumpster no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    2423c9c5
    Posts
    234

    Re: bbcorrector issues

    I'm aware of two things that can cause this error.

    (1) Make sure you have Memopad and Tasks installed. I deleted these (because I never use them), but got the java.lang.error. So I reinstalled them and it works fine.

    (2) Make sure BBcorrector's application permissions are all set to default or "allow" changing the permissions to "deny" has also resulted in the java.lang.error.

    That's all I got.

  4. #4
    bsheek's Avatar
    bsheek no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    33

    Re: bbcorrector issues

    Awesome...it would be great if bb software developers included release notes on these utilities. Problem fixed...Many Thanks to you.

  5. #5
    Mave531's Avatar
    Mave531 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    2090E95B
    Posts
    28

    Thumbs down Re: bbcorrector issues

    my BBCorretor used to work now I get "HTTP: response code: 400" I am not sure why? uninstalled and reinstalled program and still get same error.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •