Results 1 to 9 of 9

i have just loaded BB weather on my pearl and it is giving me a ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    salvatoretri's Avatar
    salvatoretri no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2457af8e
    Posts
    295

    BB weather issue

    Advertisement



    i have just loaded BB weather on my pearl and it is giving me a "no weather profiles selected message when i enter....how do i get past that to actually set up a profile??

    when i click "ok", the phone just freezes...thanks..

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BB weather issue

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    When the the application starts hit the track ball to bring up the menu and then put in your zip code. After that its ok. Check the box to disable MDS proxy too.after all that it show bee fine.

  3. #3
    lcgtr's Avatar
    lcgtr no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24ACB469
    Posts
    341

    Re: BB weather issue

    same with me its just says that no weather profiles and then when i click the menu it just says forecast update now options ..close and exit. cant put the zip anywhere... i just used beyond 411 now.

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BB weather issue

    Quote Originally Posted by lcgtr
    same with me its just says that no weather profiles and then when i click the menu it just says forecast update now options ..close and exit. cant put the zip anywhere... i just used beyond 411 now.
    Follow these instructions exactly:
    1. Re-launce bbWeather when you see : “Error. No Weather Profiles specified” DO NOT hit the menu button.
    2. Click on the trackball to select ok. DO NOT hit on the menu button.
    3. Now click the trackball again… the menu you’re looking for will appear.
    4. Select "Options" and add your weather information; Location ID: [your zip], description e.g., [your town, state], select “Disable MDS Proxy”, save.
    5. Bada-Bing you should now have bbWeather up and running. Note: at this point you can now use the menu button whenever you want without fear of locking the program up.

  5. #5
    salvatoretri's Avatar
    salvatoretri no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2457af8e
    Posts
    295

    Re: BB weather issue

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Rdog, tried that, telling me there is open tunnel error...got further though, thanks
    ..

  6. #6
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BB weather issue

    you need to set your TCP/APN for your carrier

    look here
    http://blackberryforums.pinstack.com...t_carrier.html

  7. #7
    salvatoretri's Avatar
    salvatoretri no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2457af8e
    Posts
    295

    Re: BB weather issue

    RD, you got it..thanks for the help..

  8. #8
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BB weather issue

    Not a problem. Happy to help

  9. #9
    platonicsauce's Avatar
    platonicsauce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    error: bad or missing query parameters in request... Does any one have an idea.. I followed threw with the setup instructions from above but this is what i am getting now
    Please help

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •