Results 1 to 11 of 11

i have a tmo preal that starts to load i get white screen then nothing ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    greenandgold52's Avatar
    greenandgold52 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    330

    BB death Help!!!

    Advertisement



    i have a tmo preal that starts to load i get white screen then nothing the led flashes red. after 30 secs repeats. tried app loader get to waiting for device to load then says unable to find device.

  2. #2
    goldengirl75's Avatar
    goldengirl75 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,895

    Re: BB death Help!!!

    Did you purchase your phone from a retailer?

  3. #3
    greenandgold52's Avatar
    greenandgold52 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    330

    Re: BB death Help!!!

    i am a tmo retailer this is for a cust trying to save device without warranty exchacnge

  4. #4
    goldengirl75's Avatar
    goldengirl75 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,895

    Re: BB death Help!!!

    Anyone have any suggestions?

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: BB death Help!!!

    this thread will get you up and running.
    http://blackberryforums.pinstack.com...uter_wont.html

  6. #6
    greenandgold52's Avatar
    greenandgold52 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    330

    Re: BB death Help!!!

    tried all in that thread the problem is that it connects than disconnects from the comp and just repeats

  7. #7
    greenandgold52's Avatar
    greenandgold52 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    330

    Re: BB death Help!!!

    Thanks to all unfortunatly nothing worked. but we got her a warrenty exchange and she hasa recent back up. all in all i could be worse

  8. #8
    VeryBerry's Avatar
    VeryBerry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    354

    Re: BB death Help!!!

    Quote Originally Posted by greenandgold52
    tried all in that thread the problem is that it connects than disconnects from the comp and just repeats
    Is that possible for it connect and disconnect repeatedly from a comp with the battery out?

  9. #9
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: BB death Help!!!

    Quote Originally Posted by VeryBerry
    Is that possible for it connect and disconnect repeatedly from a comp with the battery out?
    It is possible because of the current running through the USB cable, same reason it is possible to run an application loader without the battery in in the first place.

  10. #10
    greenandgold52's Avatar
    greenandgold52 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    330

    Re: BB death Help!!!

    it was the bad software thatwas released that was the reason. the vv4.2.1.103 forsome reason itwas nevver connecting correctly after that was installed

  11. #11
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: BB death Help!!!

    so you reinstalled with a different OS?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •