Results 1 to 14 of 14

Whad up people, im new to the site and I have a quick question: Has ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    mtxguy83's Avatar
    mtxguy83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36

    BB 8100 Radio???

    Advertisement



    Whad up people, im new to the site and I have a quick question:

    Has anyone heard of a an FM radio for the Pearl? I heard a guy at work saying something about it but wasn't to sure if it was true or not.

    If any one has heard of it let me know... I think I would be awsome if it did support a radio....

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

  3. #3
    mtxguy83's Avatar
    mtxguy83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    I tried this and i got an error :

    radioBee.com news:
    Class java.io.IOException Open tunnel-failure.

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    i haven't downloaded it yet so i can't help on the errors part. sorry. someone will be along shortly that can help...im sure of it.

  5. #5
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Quote Originally Posted by mtxguy83
    I tried this and i got an error :

    radioBee.com news:
    Class java.io.IOException Open tunnel-failure.
    1. Make sure your APN settings are wap.voicestream.com (if tmobile, if cingular, its something else, I can't remember, but its listed on the site somewhere).

    2. If your APN settings are correct, just try and reopen the application..

  6. #6
    mtxguy83's Avatar
    mtxguy83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    36
    N8DBB you are awsome!!!!! I changed the APN settings to wap.voicestream.com and it works!!!!

  7. #7
    mospeed's Avatar
    mospeed no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9
    I'm I the only one this doesn't work for? I have put in the wap settings, i've got the IP address of chronix radio on shoutcast and it always says

    now playing: playing 82.43.210.152
    n/a
    station status is:
    unknown

    And none of the other pre entered radio links work either. Anyone?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    What program are you getting the URL from and also what's the stream rate?

  9. #9
    mospeed's Avatar
    mospeed no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9
    chronixradio dot com




    i found it on shoutcast.com and its at a rate of 24K I believe.

  10. #10
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    for chronixradio the url I got was

    205.188.215.225:8012
    if you need any further help just ask. or pm me if its gonna be a long prob.
    thanks and happy listening
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  11. #11
    mospeed's Avatar
    mospeed no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9
    Nope still nothing.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #12
    jailbaitryan's Avatar
    jailbaitryan no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    23E3AA4A
    Posts
    130
    Hmm...
    Did you read the manual?

  13. #13
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    ~via BB (wap.pinstack.com)~hey mo you using a pearl?

  14. #14
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504
    sorry that last post was so short. driving home. Go to radiobee.com and download the test program. try both tests. can't remember the name one tests if your mp3 player will play through, the other is a test station. Hit me up when you get the results. before doing this do a battery pull. double check your apn settings. let me know, be patient i'm putting together a list a of stations. thanx
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •