Results 1 to 5 of 5

AT&T 8100, connecting to MEdia Net Home but browser will not connect. Any ideas? I ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    scspur's Avatar
    scspur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    31c933de
    Posts
    20

    AT&T No Browser but has Media Net Home??

    Advertisement



    AT&T 8100, connecting to MEdia Net Home but browser will not connect. Any ideas? I have EDGE (in all upper case) and data plan is unlimited. I use Tmobile and Verizon on my devices. This one is a friends and I am trying to get it worked out for him......many thanks
    Last edited by scspur; 11-23-2008 at 07:17 PM. Reason: update

  2. #2
    tylerscott20's Avatar
    tylerscott20 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24411101
    Posts
    122
    Does he have a BIS account set up?

  3. #3
    bmay82's Avatar
    bmay82 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,356
    I had issues with mine the 1st time i tried to use it......and yes i'm pretty sure i had to set up a BIS account. Then it worked fine. Make sure the service book for the browser is there.

  4. #4
    scspur's Avatar
    scspur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    31c933de
    Posts
    20
    Pretty sure he has BIS ......he is getting emails on his phone.

  5. #5
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Battery pull, and if it still doesn't show up, resend service books

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •