Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

If anyone has loaded 4.5.0.93 yet, does it fix the * and # bug from ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    dclawyer's Avatar
    dclawyer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    109

    anyone try 4.5.0.93 for 8120 yet?

    Advertisement



    If anyone has loaded 4.5.0.93 yet, does it fix the * and # bug from 4.5.0.81? The rebooting issues? The memory leak?

    Thanks!

  2. #2
    prplxtacy's Avatar
    prplxtacy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    21CFF46D
    Posts
    9
    I had the .81 installed and it did not reboot like you said. I upgraded to the .93 last night and it has rebooted 3 times so far. I am downgrading to the .81 now. Hope that helps you.

  3. #3
    dclawyer's Avatar
    dclawyer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    109
    I just installed .93 and it hasn't rebooted on me yet. The * and # still is broken from the standby screen. (You just have to go to the call log screen to dial any number that starts with those two digits, so it's not a huge deal.)

  4. #4
    dclawyer's Avatar
    dclawyer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    109
    Bad news: .93 still has the bug with BlackBerry Messenger & Content Protection enabled saying that you have switched to a new device after a battery pull.

  5. #5
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by dclawyer View Post
    Bad news: .93 still has the bug with BlackBerry Messenger & Content Protection enabled saying that you have switched to a new device after a battery pull.
    Did you find out how to fix this bug?

  6. #6
    dclawyer's Avatar
    dclawyer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    109
    Quote Originally Posted by Hack173 View Post
    Did you find out how to fix this bug?
    You just have to disable Content Protection.

  7. #7
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by dclawyer View Post
    You just have to disable Content Protection.
    Thanks.

  8. #8
    skanarkia's Avatar
    skanarkia no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24594A12
    Posts
    104
    downgrading now! too many resets!
    Is Only Me And My BlackBerry....

  9. #9
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    I'm not having the resets like I did with .81. So far... (been running it for 2 days)

  10. #10
    photoman69's Avatar
    photoman69 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    running .93 for two days now. no problems so far

  11. #11
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119
    Ive been using it for the last week, really dont see big changes tho- the only thing that is buggin me is that it restarts at least once a day---
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  12. #12
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    Mine is restarting again... Only once every couple of days, but still a pain as it usually happens right when I'm trying to do something important!

  13. #13
    mhaven98's Avatar
    mhaven98 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by gritsinct View Post
    Mine is restarting again... Only once every couple of days, but still a pain as it usually happens right when I'm trying to do something important!
    Same here. I was running .93 for about a week before it started. With .81 it was rebooting every hour or so. With .93 it was rebooting about once a day and it always liked to pick the worst time to do so. I guess it's back to .69 once again...

  14. #14
    mylinuxbox's Avatar
    mylinuxbox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    122
    I have not been able to get past .52 yet.

  15. #15
    astroboy's Avatar
    astroboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    252FE5C0
    Posts
    122
    Is the rebooting issue you guys are having related to the old memory card formatting thing that was plaguing people who used memory cards from the 8100 in an 8120 or is this some new issue?

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •