Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Please help!!! I just recently purchased a Blackberry Pearl 8100 and I ran the Desktop ... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    mtuazon87's Avatar
    mtuazon87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Advertisement



    Please help!!! I just recently purchased a Blackberry Pearl 8100 and I ran the Desktop Software. I clicked on the application loader and ran it.. Now I am not able to view pic's, music, videos, everything in the media.. It says e.g. unable to display file/device memory/samples/pictures/bbmango.png.

    I am getting frustrated 'cause I just got the unit replaced.

    Thank You to anyone who can help..

  2. #32
    Mobiman's Avatar
    Mobiman no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2071348F
    Posts
    260

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by mtuazon87
    Please help!!! I just recently purchased a Blackberry Pearl 8100 and I ran the Desktop Software. I clicked on the application loader and ran it.. Now I am not able to view pic's, music, videos, everything in the media.. It says e.g. unable to display file/device memory/samples/pictures/bbmango.png.

    I am getting frustrated 'cause I just got the unit replaced.

    Thank You to anyone who can help..
    You need to go one step back and think of any new apps you loaded which could be the cause of your probelms.

  3. #33
    mtuazon87's Avatar
    mtuazon87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by Mobiman
    You need to go one step back and think of any new apps you loaded which could be the cause of your probelms.
    Actually I didn't load any apps. I just ran it. I've tried the suggestions above already, but to no solution to my problem. Thank you for replying.

  4. #34
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by mtuazon87
    Actually I didn't load any apps. I just ran it. I've tried the suggestions above already, but to no solution to my problem. Thank you for replying.
    you may want to check out this thread

    http://blackberryforums.pinstack.com...tml#post281001

  5. #35
    mtuazon87's Avatar
    mtuazon87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    reddog187 would it be okay if you took step by step?? im a really new user...

  6. #36
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    sure do you have an IM client on your PC?
    I have the ones listed in my signature.

  7. #37
    Wahoo1819's Avatar
    Wahoo1819 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Just used the "hard reset" (Options/Secuirty/General Settings/etc.), and while it does wipe all your contacts, messages, media and customizations from the phone (not your memory card), it does NOT remove loaded applications.

    Hense it not being a "true" hard reset.

  8. #38
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by Wahoo1819
    Just used the "hard reset" (Options/Secuirty/General Settings/etc.), and while it does wipe all your contacts, messages, media and customizations from the phone (not your memory card), it does NOT remove loaded applications.

    Hense it not being a "true" hard reset.
    Nope - if you want a truly clean wipe you need to try JL_Cmder and start from scratch.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  9. #39
    manutdfan's Avatar
    manutdfan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Is "wipe handheld" the same thing?

  10. #40
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    manutdfan - what are you trying to accomplish? if you want to restore the bb to factory settings, the "wipe handheld" on the bb will fix it right up.

    if you want to remove EVERYTHING then then jl_cmdr will be your option. NOTE: it will remove everything, including the OS. after the java wipe, you will have to restore the OS on your BB using desktop manager.

    ps...welcome to the stacks

  11. #41
    redsdf's Avatar
    redsdf no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by cherrichiodo
    manutdfan - what are you trying to accomplish? if you want to restore the bb to factory settings, the "wipe handheld" on the bb will fix it right up.

    if you want to remove EVERYTHING then then jl_cmdr will be your option. NOTE: it will remove everything, including the OS. after the java wipe, you will have to restore the OS on your BB using desktop manager.

    ps...welcome to the stacks
    "wipe handheld" does not restore it to factory settings

  12. #42
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    Quote Originally Posted by redsdf
    "wipe handheld" does not restore it to factory settings
    What do you mean?

  13. #43
    tchescow's Avatar
    tchescow no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    I've installed some 3rd party apps and now I cannot get rid of them! I am a MacOS user (PocketMac, Missing Sync) couldn't solve the problem. Couldn't erase them with the DM as well! What should I do? I thought about erasing everything (including the OS) but as my carrier is from Brazil, I'm not sure which OS version to use!

  14. #44
    lie07's Avatar
    lie07 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    52

    Re: Anyone know how to do a hard reset?

    wiped mine too..

  15. #45
    emarang's Avatar
    emarang no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    I recently acquired a Blackberry 7290. Started using it last week and used Desktop Manager to try out some different apps' TodayI tried downloadind a different apps and now my 7290 will not reboot. It tries, the hourglass spins then I get the screen message Device Error: 400 Reset. When I reset, it repeats the cycle.. Any ideas how to get it back to default settings... HELP!

    ANYONE know how to Reset a Blackberry 7290 when the screen states

    Device Error: 400
    Reset
    Last edited by reddog187; 02-11-2008 at 03:47 PM.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •