Results 1 to 13 of 13

i was updating my phone and i think it may have crashed... i have two ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    anyone else had this with .101

    Advertisement



    i was updating my phone and i think it may have crashed...


    i have two blinking red lights....

    I've done a battery pull and had no result, anyone else ever had this problem with updates or anything else of the sort?
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101

    Try reloading the OS again. and did you delete the vendor file?

  3. #3
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    i cant even get the phone to turn on though, so the computer wont recognize it...
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101


  5. #5
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    i still cant even get it to detect the phone??? any other suggestions?

    sorry im kinda mad, cuz it isnt my phone i did this to... lol
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  6. #6
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101

    At what point did you put the battery back in ? You may have to try it several times.

  7. #7
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    At what point did you put the battery back in ? You may have to try it several times.
    i cant even get past step 5 because it wont allow me to detect the pin, it says no device found, and when i hook the device to my computer it says device corrupted, please reconnect
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  8. #8
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101

    What happens when you have the battery out and click on application loader?

  9. #9
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    What happens when you have the battery out and click on application loader?
    its says no device found
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  10. #10
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101

    download java loader http://blackberryforums.pinstack.com...ds/links/5/452 and try a wipe handheld from that and try again.

  11. #11
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    well i just rebooted my computer and tried again......

    well i rebooted it a while ago, and now i got it to detect


    thanks

    i'll get back if i have any more problems
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

  12. #12
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: anyone else had this with .101

    good to hear.

  13. #13
    jkai2188's Avatar
    jkai2188 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    752

    Re: anyone else had this with .101

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    good to hear.
    thanks Eddie...


    really appreciate it,

    all up and running now...

    enjoy the rest of your weekend
    Bold - 5.0.0.93 / 8310 - 4.5.0.81 ---- AT&T
    8330 - 4.5.0.77 ---- Sprint


    Blackberry's are a lifestyle

    jeff.kaiser88@yahoo.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •