Results 1 to 8 of 8

Heya Gang, I've been trying to install radioBee 1.41 on my 8100 and can't make ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    dogNamedMerl's Avatar
    dogNamedMerl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23E19E6C
    Posts
    31

    Question Any luck installing Radiobee?

    Advertisement



    Heya Gang,

    I've been trying to install radioBee 1.41 on my 8100 and can't make it work. In the past I was able to install older versions. If I try to use the OTA install I get "907 Invalid JAR". The website says that BB owners might need to install from a computer, but the Desktop Manager will only install .alx and .ali files, not the .jar, .cso, .cod files available on the web page.

    It's too bad. I liked using the program. Anyone have thoughts?

    Thanks,
    merl

  2. #2
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: Any luck installing Radiobee?

    I haven't tried - anyone else?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  3. #3
    micmac66's Avatar
    micmac66 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4

    Re: Any luck installing Radiobee?

    You have to use media manager to upload it and then install it through your phone go to the file through device memory find it in the folder u saved it its good to creat a folder and call it apps and games and click the option button and click install i think ... im not sure about that part but u can figure it out ! good luck

  4. #4
    dogNamedMerl's Avatar
    dogNamedMerl no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23E19E6C
    Posts
    31

    Re: Any luck installing Radiobee?

    Hi micmac,

    Impressive! I didn't realize you could do that with .jar files. A new trick :-) !

    Unfortunately I still get an error when I try to install that way:
    907 Invalid JAR
    Class:
    com.radiobee.player.RadioBee has no member: <init>
    Yuck!

    Thanks again,
    merl

  5. #5
    simeezee's Avatar
    simeezee no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    215C1928
    Posts
    296

    Re: Any luck installing Radiobee?

    it's not working for me either

  6. #6
    kolosus's Avatar
    kolosus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    315677A8
    Posts
    363

    Re: Any luck installing Radiobee?

    Have you tried MFRadio? I had better luck with that. I did an ota install of that. RadioBee never cooperated with me.

  7. #7
    kevweb321's Avatar
    kevweb321 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14

    Re: Any luck installing Radiobee?

    What is radiobee and how it suppose to work? How you install into your desktop manager then to your phone(Pearl).

  8. #8
    nymusicman's Avatar
    nymusicman no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Re: Any luck installing Radiobee?

    still, nobody has an answer for this I found the perfect way to configure it for the blackberry pearl but that doesn't help much if it can't be installed.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •