Results 1 to 6 of 6

is it possible to change the length of the amount of time used to play ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25

    Question alarm length

    Advertisement



    is it possible to change the length of the amount of time used to play an audio file for an alram. I use my phone as an alarm clock but it loops at about 30sec into the song. how do i change this, if even possible?

  2. #2
    Szadzik's Avatar
    Szadzik no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23E23EA8
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by Togapiggy
    is it possible to change the length of the amount of time used to play an audio file for an alram. I use my phone as an alarm clock but it loops at about 30sec into the song. how do i change this, if even possible?
    In profiles there is an option to set how many times the tune should be repeated.
    Phone Tales:
    OT MaxDB, CD1, CD5, J5, GD96, ME45, T68i, X6, CX65, A925, E398, MPx200, X6-2, OT715, D600E, W810, M600i BB Pear + Axim x51v

  3. #3
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    yes i saw that but the amount of time used is only 30sec...my tune is 1:32

  4. #4
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    so am i just stuck with a 30sec long looping alarm?

  5. #5
    ~BLACK ICE~'s Avatar
    ~BLACK ICE~ no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    23e224ba
    Posts
    230
    well it should take you 30 sec to get out off your bed hahaha j/k

    i put my alarm clock on the opposite side of my room, so it makes me get up and turn it off.

  6. #6
    Togapiggy's Avatar
    Togapiggy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    25
    still trying to get my music that i choose to listen to for an alarm to play for longer than 30sec. anyone know of a fix yet?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •